berqe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Sistemim Intel 3.80 GHZ 2 GB RAM Abıt Fatality Anakart 256 Mb HIS 850 ICEQ ( tam ismini hatıralmıyorum) ekran kartı diğer oyunları oynarken hiç bi sorun yaşamiyorum hatta en yüksek kaliteye getiriyorum görüntülerini ve hiç bi şekilde yavaşlamiyo oyun. Ama cs: source da ne yaprsam yapıyım fps çok düşük ve oyun çok yavaş çalişiyor bunun bi ayarı felan mı var yardım ederseniz sevinicem[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Buradan Counter-Strike Bolumunde, diger , kategorisinde ki REFRESH LOCK , programi ile fps de performansini yukseltebilirsin.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 source abarti bir config ister dostum.Zaten turkiye'de tutulmamasinin sebebide budur.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 alla alla hiç bi anlam çıkartamadım bnm sistemimde bile kasmıyo.kaç fps alıosun bide orjinal mi?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Source motoru bazı PC'lerde (seninki gibi high-end olsa bile) sorun yaratabiliyor; aşırı değişken fps, seslerde bozulma ve takılma gibi (Steam forumlarında "stuttering" diye ararsan senin derdine benzer bir sürü şey bulabilirsin). Ayrıca CS:S ve HL2 dosyalarını validate etmen de işe yarayabilir çünkü update downloadlarında sorun oluyor bazen (Steam üzerinden oynadığını var sayıyorum). CS:S dosyalarını validate etmek için tıkla. (Paticik http:// eklemiş linklere, onları sil) HL2 dosyalarını validate etmek için tıkla. HL2DM dosyalarını validate etmek için tıkla. Bunun dışında, -Valve yapımcılarının bu konu hakkında yazdıkları makaleye göz atmak için tıkla. (Şiddetle öneriyorum bunu) -oyun sırasında fps ile birlikte seslerde atlama oluyorsa tıkla. -VIA çipsetli bir anakart ve AMD işlemci kullanıyorsan tıkla. -CVAR kodlarıyla performansı arttıracak bir config yaratmak istiyorsan tıkla. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 13 Eylül 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kasa iyimiş yannız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar