Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cs:Source Sorun

berqe

Öne çıkan mesajlar

Sistemim Intel 3.80 GHZ 2 GB RAM Abıt Fatality Anakart 256 Mb HIS 850 ICEQ ( tam ismini hatıralmıyorum) ekran kartı diğer oyunları oynarken hiç bi sorun yaşamiyorum hatta en yüksek kaliteye getiriyorum görüntülerini ve hiç bi şekilde yavaşlamiyo oyun. Ama cs: source da ne yaprsam yapıyım fps çok düşük ve oyun çok yavaş çalişiyor bunun bi ayarı felan mı var yardım ederseniz sevinicem[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

Source motoru bazı PC'lerde (seninki gibi high-end olsa bile) sorun yaratabiliyor; aşırı değişken fps, seslerde bozulma ve takılma gibi (Steam forumlarında "stuttering" diye ararsan senin derdine benzer bir sürü şey bulabilirsin). Ayrıca CS:S ve HL2 dosyalarını validate etmen de işe yarayabilir çünkü update downloadlarında sorun oluyor bazen (Steam üzerinden oynadığını var sayıyorum).

CS:S dosyalarını validate etmek için tıkla. (Paticik http:// eklemiş linklere, onları sil)
HL2 dosyalarını validate etmek için tıkla.
HL2DM dosyalarını validate etmek için tıkla.

Bunun dışında,
-Valve yapımcılarının bu konu hakkında yazdıkları makaleye göz atmak için tıkla. (Şiddetle öneriyorum bunu)
-oyun sırasında fps ile birlikte seslerde atlama oluyorsa tıkla.
-VIA çipsetli bir anakart ve AMD işlemci kullanıyorsan tıkla.
-CVAR kodlarıyla performansı arttıracak bir config yaratmak istiyorsan tıkla.

[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 13 Eylül 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...