porsuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaslar 225 den sonra hiçbir vendorda engineering in yaptığı aletlerden train ettiremedim bi quest aldım botyby a götürdüm scoty diye biriyle konustum completd oldu quest sonra çantama goblin transponder diye bi item geldi suan engineering skill m 240 ama daha fazla artması için yeni aletleri train ettiremiyorum ben gnomish ogrenmek istiyorum simdiden tesekkürler [Bu mesaj porsuk tarafından 13 Eylül 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yeni seyleri bi sure sonra vendor'dan alamiyosun. yuksek seviye planlar icin faction'lara rep'ini artirman gerek veya instance'lardan drop toplaman gerek. aratirsan engineering guide'i bulabilirsin patide..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yalnız abi ben gnomsh ögrenmek istiyorum ve artık vendorlar birsey ögretmiyor 244 de tıkandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 diyorum ya rep'ini artirman gerekiyo. mesela Argent Dawn'la olan reputation'ini revered yapinca, light's hope'taki vendordan yeni plan alabiliyosun. exalted yapinca daha iyileri cikiyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim anlatmak istediğim bu kendi arasında ikiye bölünmüyomu gnom ve goblin diye ben gnom kasmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sanırım, Tanarise gidip ordaki engineer abiyle konuşuodun, sonra bootydeki amcayla konuşuodun, sonra racchetta goblin bir amca var ona gidip gnome goblin seçion, tekrar botye gidion şunları bunnar yap dio botydeki amca. Yapıp geliosun gnome ve gobline göre farklı itemlar yaptırıo zaten. Sonra sana membership card verio ve lern edebilceğin büssürü şey çıkıo o botydeki amcada kafada mavi ? çıkıo zaten. Sıraları yanlış hatırlıyor olabilirim ama böyle bir şeydi galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ok hocam saol server acılınca bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar