Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin önemli! gündemi : Gamze Özçelik!

sinned

Öne çıkan mesajlar

Valla burda hala bunu tartışıyorsunuz ya, konu nereden nereye çekilmiş bir de.

"Bence Gamze kendi içkiden sonra onu uyuşturacak birşeyler kullandı, esrar kustuktan sonra deliler gibi kusturur sonra bayıltır mesela. Hapın etkilerini tam olarak bilemiyorum. Ya da direk içkiden sonra bööle baygın halde yatıyordu.Neyse sonuçta bu tecavüzmüdür değilmidir bilemiyorum,tecavüze benziyor ama... "

Şimdi bunlardan size ne diyenlere söylüyorum.Bunlardan bize ne değil işte.Başta yazdıklarımla çelişiyorsun diyecek olursanız ki aslında çelişmiyorum. Demek istediğim eğer sen bir oyuncuysan, sen bir mankensen senin kiminle yatıp kalktığın kimseyi ilgilendirmez. O senin özel hayatındır.Ama senin videoya çekilmiş görüntülerin işin içine girince olay değişir, manşet olursun,millet cinsel organının derdine girer. O güne kadar kimle yatıp kalktığın önemli değilken birden herkesin diline düşersin, tecavüze uğramış melek olursun. Olayın can alıcı noktası da burası zaten. Gamze Özçelik'in hiçbirşeyi beni hala ilgilendirmiyor.Videoyu da izledim,arkadaş izle dedi diye.E tabi doğal olarak merak ediyor insan her şekilde.

Sonuç olarak diyeceğim,kanallar gerçekten çok bozuldu, aynı görüntüleri milyonlarca kez vermeler mi dersin, sabahtan akşama kadar eski Türk filmlerini ve salak dizilerin tekrarları mı dersin,aptal kadın programları mı dersin,holdinglerin kendi reklamlarını yapmasını mı dersin, haber arası reklam mı dersin, haberlerde salak fon müzikleri mi dersin, Ebru Akel mi dersin,aptal kaynana programları mı dersin, kalitesizlik mi dersin.Ne ararsan Türk Medyasında be...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

Madem G.Ö. o kadar dürüst bir kadındı da o zaman olaydan sonra niye polise gitmedi? Olayı örtbas etti. Eğer bu görüntüler ortaya çıkmasaydı hiç oralı olduğu yoktu. Merak ettiğim şey şu: Acaba nişanlısına bu olaydan hiç bahsetmiş miydi? Eğer bahsetmemişse nişanlısını kandırırken vicdanı hiç sızlamadı mı?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

Onların görmediğimiz bi yerleri kaldı mı?! Kaldıysa bile sen hayalgücünle idare et artık :D[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 13 Eylül 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
King_Tiger, 13 Eylül 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Acaba nişanlısına bu olaydan hiç bahsetmiş miydi? Eğer bahsetmemişse nişanlısını kandırırken vicdanı hiç sızlamadı mı?

Ehe bu konu giderek daha çok eğlendiriyor beni.

Ne demek yav "kandırmak"? Gamze Özçelik nişanlısına "ben bakireyim" mi demiş, yoksa "ben baygınken bile olsa hiç bir sevgilim kesinlikle bana tecavüz edip bir yandan da cep telefonunun kamerasıyla kaydetmiş olamaz" mı demiş? =P

said:
EagleEye, 13 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
evet lan neden yok?!
istiyorum :P

ayrıca lol demek istiyorum

[Bu mesaj Nefr tarafından 13 Eylül 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxen, 13 Eylül 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
said:
Mike, 13 Eylül 2005 14:42 tarihinde demiş ki:
gamzenin sevgilisi şişkoymuş yaw

loooool ne alaka şimdi ya???!! okuyunca direk gülmeye başladım..

O bisey izlemis ordan biliyo :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

erkek uaptimi capkinlik bayan yaptigi zaman o..luk

ozgur iradesiylede yapmis olabilir rizasi olmadanda yapmis olabilir.Oda senin benim gibi insan ihtiyaclari veya sevdigi birsey olabilir.Niye bu kadar usteleniyor anlamiyorum.Ama Gamze Ozceligin tek hatasi madem rizasi ile yapilmamis neden basina ciktiktan sonra sikayet ediyor?cok sacma bir hareket yapti.Kendini "sizene kardesim hayat benim istedigim gibi yasarim" demesi daha mantikli geliyor.Ama turk toplumundada bu nasi karsilanirdi bilemem.[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...