Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kibritten füze!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın yayınlıyım o ses bombası işini ama hmm seside çekeriz ya n.p patiler bomba yapayıda ogrensin[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Mesaj tarihi:
ortaokuldayken fen hocamız bunun yarışmasını yaptırmıştı bize. en uzağa giden kibriti yapan kazanıyodu. herkes kendi dizaynını yapmakta serbestti. havanın gitmesi için kanalları olan füzeler, 3 kibritli füzeler, füzeleri 30-40 derece yukarıya fırlayacak şekilde tutan tutacaklar falan yapıyodu her grup. bayağı eğlenmiştik. kazanan da füzeyi 6 metre mi 8 metre mi ne ne fırlatmıştı.
Mesaj tarihi:
aynılarını kucukken yerde buldugumuz sigara paketlerinin folyolarını çıkarıp yapardık hey gidi saglam ucanlarıda oluyo arada .ok eglenceli bu aralar denemek lasım gene.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Aradhell, 03 Eylül 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
yarın yayınlıyım o ses bombası işini ama hmm seside çekeriz ya n.p patiler bomba yapayıda ogrensin

yarın yayınlıyım dedim ama yarın dersane yok =) p.tesi ye kaldıı[signature][hline]- Sauron is back Frodo
- FUCK!!!
Mesaj tarihi:
valla babam bana ufakken öretmişti bunu ama böle tekli deil..
iki tane kibriti ucuca koyuyosunuz.. (barutlu kısımlarını) ve folyo ile barutlu kısımlarını sarıyosunuz.. bu sayede..
hem istediğiniz gibi kibriti tutup istediğiniz yere fırlatabiliosunuz ve de daha hızlı gidio ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
Ahea ateşle oynamayı seven biri olarak bunu gördüğüm iyi oldu. :p Deneyeceğim en yakın zamanda, ellerine sağlık pek güzel.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
haahah super bide kemikal bize smoke bomb yapmayi ogretsin[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Öeah Manyak Über Efsane bişi :D Şaşırdım kaldm walla yapınca :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:

auhhaha
mega roket yaptım size bunla marsa kdr yolunuz varatın bi karınca üstüne uçsun:D
önce boy karşılaştırması

sora platform umuzu hazırlayıp.houstan dan geriye saymasını istioruz.

CIzzztt
*!houstan we got a problem*
uçmadı bende boyunu kısalttım birazda aerodynamic verdim.
bu sefer başarılı bi şekilde kalktı:D[signature][hline]efsane topic
Sevinmek için sevmedik

Mesaj tarihi:
smolafein yaparken dem i yakmayalım aman ha dikkatli olmak lazım

resimleride çekces arkadaşlar yaparken ofof dem i uçurcas auhauha :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
3 defa denedim olmadı ya=([signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
Bugun dısarda denemeyı unuttum kusra bakmayın ama kapalı ortamda cok denedım olmuyo tam olarak bu işin felsefesi yol yordamı nedır anca takla atıyo benım yaptıklarım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
arkadaşlar alüminyum folyo yerine sigara kutularindaki jelatini kullanirsaniz daha iyi olur.folyo ince olduundan aslinda arkadan cikip fuzeyi firlatmasi gereken alev onden biyerden folyoyu delebiliyo.doru düzgün firlamiyo füze tabi.bi de değişik kibritler değişik sonuçlar verebilio.
Mesaj tarihi:
azmı yaptım zamanında ne eğlenirdim varya :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...