Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RapidShare de arama

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

rapidshare e upload edilmiş bi dosya arıyorum ama adresi malesef yok. rapid share de nasıl aratma yaparım?[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ı ıh. denedim yemedi[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

up[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

son kere up[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 11 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
RapidShare'nin kendine ozgu bir arama sistemi yok ancak Google'da dosya ismi bosluk site:rapidshare.de yazip ararsan belki bulursun birseyler.

crene haklı aradıgın şeyin rapiddhare deki adını yazıp sonra sitesini yazman lazım. ben dün mesele bi arama ile buldum..yani dosya adı rapidsharedeki orjinal isim olmalı..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

salla o zmn demekki dosya rapidden düşmüş[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...