Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden bu kadar erken?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TOBB'a gidiyorum ve okul yarın başlıyo.Diğer Üniler 1-2 hafta sonra açılıyolar genelde.Zaten bu sene yaz okulundan dolayı tüm yaz Ankaradaydım,tam gaz başlıyoruz derslere.Başka varmı yarın açılan üni?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
Ben tobbdayım arklar var boğaz içinde felan taa 28 eylülde açılıyo diyo sinir oluyom[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
doğrudur akdeniz ünide bugün açıldı ama bu hafta hiçbişey olmaz hatta yoklama bile alınmaz hocalarda olmadığı için...yani geri kalan bölümleri bilmiyorum ama turizm işletmede durum bu, bugün başlamasına rağmen ben hala istanbuldayım ehe :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Mesaj tarihi:
26 sında açılıyor ama hacettepe ekimde özendim onlara :)[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab

[Bu mesaj Apache tarafından 12 Eylül 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
20sinde gaziantep üni..yarın gidiorum istanbulumu bırakıp:(.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)

[Bu mesaj malik tarafından 12 Eylül 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 11 Eylül 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
2 hafta once basladi benimki...
sen bi miktar kategori disisin ;)

okullarin erken acilmasi programlari yuzunden. yani islenecek konular fazlaysa ona gore vakitlice aciyolar ki her sey islensin. lisedeki gibi isleyemeyince birakma yok uni'de.[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Işık Üni galiba 17 ekimde açılıyor... Boğaziçi'nin 28 eylülde açılmasına laf etmeyin, çünkü tüm üniler mayısa varmadan kapanırken, Boğaziçi haziran başlarında bitiriyor finallerini...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
  • Yeni Oluştur...