Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdeal Healer Monk (Tavsiye alabilirmiyim ? )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Healer Monk: att. Olarak divine ve Heal e full vermek bu iki att.nin sup.runelerini bulundurmak ve ayrıca sup.vigor rune, Sataff üstüne de +5 armor,+5 armor(physical damage) ve full Droknar Forge Astetic Armor en ideali midir sizce ?

Sikiller: Orsion of H., H.Breeze, H.Other, H.Party, World of Heal, H.seed, ressurect, res.signet

Burada önemli olan PvP de iyi bir Healer Monk olmak buna yönelik yorumlar ve tavsiyeler varsa alabilir miyim ?

Edit: Çat pat ingilizceyle yazılan o kadar kelime[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E --
Mesaj tarihi:
Resurrect alma res sig al ama onu bile en son senin kullanman lazım grupta. Res alırsan 8 sn lık bir atış suresinde kimi resliyorsan diger uyeler olu sayılır + sana saldırıp seni oldurmeleri zaten 3 sn yi almaz normalde iyilerse.Res sig yeterli.
Self heal cok lazım olcak sana onu soyliyim Heal party i HoH icin alabilirsin ama 4e4 te heal party gereksiz.Self heal icin en ideal i Healing touch.Ayrıca Word Of Healing te buglı oldugu icin super gereksiz bir skill eger kullanırsan gorecegin uzere adamın canı %50 nin altındayken degil %33 un altındayken extra heal yapıyor sadece ki buda Word of Healing i kullanmak icin adamınının canını tehlikeye atmak gibi birsey.
Energyin bittiginde kullanmak icin Energy Management
skilli gerekli her monka Energy Drain alabilirsin onun icin Word of Healing yerine. Healing Seed i iyi ve yerinde kullanman lazım boşa harcamamaya dikkat et
ozellikle healing seed te yapılan son ayarlardan sonra...

Mo/Me olacaksanda Hex Breaker kullanmayı unutma!

Armor acısından ben mumkun oldugunca fazla energy almak icn dovmeleri kullanıyorum zaten energy seni monk olarak hayatta tutan sey oluyor.Staff upg. olarak armor lar işe yaramaz birini +30 hp oburunude sana ne uygun gelirse onu kullan Ench uzatan birşey olablir.
yada +60hp yap bi superior rune daha kullanma hakkın olur.

Spiker ve Fragility spammer lara karsı max health ini cok indirme.Yoksa son gordugun sey bir Phantom Pain
ve Fragility olur.

Ayrıca H.Breeze de anlamsız biraz onun yerine Heal Other kullanmak bana daha mantıklı gelir neden heal i
zamana yayayimki aninda heallamak varken?.

Biraz dagınık oldu yazı ama dikkatle okursan anlarsın soylemek istediklerimi :)
Mesaj tarihi:
H.Breeze yi kendin için kullanmak için almaktamı gereksiz diyosun?[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E --

"Energyin bittiginde kullanmak icin Energy Management
skilli gerekli her monka Energy Drain alabilirsin onun icin Word of Healing yerine." Demişsin bunlar hangi skill lerdir biraz açabilirmisin

[Bu mesaj Psc tarafından 13 Eylül 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet. Healing touch la oldukca guzel idare edebilirsin. Biri sana daldıkca bi heal touch bi orison .. boyle idare edersin
obur turlu 1 e 1 de olen monk u zaten artık herkes dışlar yani :) . Ayrıca dedigim gibi Energy Management skill gerekli.
Mesaj tarihi:
said:
MonteDarkFloyd, 13 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
Evet. Healing touch la oldukca guzel idare edebilirsin. Biri sana daldıkca bi heal touch bi orison .. boyle idare edersin
obur turlu 1 e 1 de olen monk u zaten artık herkes dışlar yani :) . Ayrıca dedigim gibi Energy Management skill gerekli.

Bu senin Energy Management skill dediğin şey "Essence Bond" gibi birşey mi? Değilse ben anlamadım nedir bu ?[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E --
Mesaj tarihi:
Hayır. Energy nin dibe vurmaması icin gerekli olan bir skill
yukarda 2 kere demiştim Energy Drain gibi veya Offering of blood gibi skiller hatta Peace and Harmony yide kullanablirsin

Energy Drain[E]

Offering of Blood[E]

Peace And Harmony[E]

EDIT: Bunların arasından en cazibi dusmandan caldıgın
icin Energy Drain gibi gozukuyor tabi.Cogu kiside onu kullanır genelde.OoB in sorunu %10 max hp sacrifice etmen.Peace and Harmony nideki kotuluk enchantment olması( Remove Ench) buyuleri ile gitmesi ve dusmanı veya kendi grubundan birini target etmeyen buyu attıgında gitmesi. O yuzden en iyisi Energy Drain olarak gozukuyor. Hem Mo/Me olursan Hex Breaker kullanarak cogu Necro veya Mesmer a karsı onemli olcude onlem almıs oluyorsun.

[Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 13 Eylül 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neyse 3. de anladım olayı oda bir şeydir. Demekki en stabil şekilde Heal için Mo/Me en iyisi gibi gözüküyo, tavsiyeler için sağol. Yorum eklemek istiyen olursa yazsında ufkumuz açılsın.[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E --
  • Yeni Oluştur...