kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Komşumun kedisi Siyam erkeği..Yaklaşık 2 yaşında. Uzun zamandır komşum kedisine eş arıyormuş. Ben de bu şekilde yardımcı olmak istedim.. Etrafta mauuu mauuu diye dolaşıyor.. :D İlgilenenler varsa mesajlarını bekliyorum. :) Bu arada sokakta bulunan minik tekir kedi hala komşumuzun balkonunda yaşıyor.. Ona henüz bir ev bulamadık.. :( Araştırmalarımız devam ediyor.. Havaların geç soğumasını umut ediyoruz..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hangi şehirde arıyor? Hayır benim için farketmez, benimki hem küçük hem erkek ama genel bilgi bakımından yazdım, bugün sana yarın bana =P [Bu mesaj Nefr tarafından 13 Eylül 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :P Tabi kardeşim.. Bizim erkek siyam kedimiz istanbul'da ikamet ediyor.. Kendine uygun bir eş arıyor.. Bilgilerinize arz ediyorum... :D[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar