Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Takhisis, 02 July 2003 17:44 tarihinde demiş ki: P.S: Raistlin kesinlikle şişme bir karakter olmamakla beraber belki de Ejderha Mızrağı destanındaki en gerçekçi tiplemeydi. Yine de benim favorim her zaman Tas'dı ve hep öyle kalacak :-D[hline]Mercy is weakness and weakness is death... soul forge u okumadığını varsayıyorum... sahne bir. üç büyü tanrısı iner dünyaya, raistline görünür. bakınız bu sırada tanrılar falan yok ortada. neyse. lunitari konuşur raiste yürü koçum aslansın kaplansın der, gazı verir, bi de gülümser gider. bu esnada keçi derisi alev alır yanmaya başlar... sahne iki. raistlin (1. bilemedin 2. seviye haliyle) magic missile atar 25 tane magic missile gider hedefi küle çevirir... sahne üç. fireball atmaktan aciz 2. circle büyücüsü silvanestiye dalar, yeşil ejdere meydan okur üstüne üstlük kovalar onu. sonra familiar olarak yanına alır... sahne dört. bu bi ara ortadan kaybolur. bizimkiler chronicles i 7-12. level arasında bitirirler. raist bi gelir ortama yeşil ejderinin üzerinde siyah cübbeleriyle, bi bakarsınız ki olmuş level 20... e okadar geçmişe gitti fistanı hacamat etti derseniz ben de buna düpedüz DM kıyağı derim. XP bölünmesin diye yapmış resmen. arkadaşları goblin kessin, sen git lich öldür. o da nası muallak bi yöntemse öyle, yok pilakterini el çabukluğu marifetle almış da püsürmüş... walla heroes of the lance da şişkinlik olarak raistle yarışabilecek tek bi karakter var. o da tass...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 02 July 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 raistlin nasıl şişirme deyil herif direk seçilmiş caramonun sülüğü diyorum ben kısaca içinde fistan var sonra büyünü üç tanrısı luni nuri:) ve solinari bununla konuşup güç veriyorlar buna sonra resmen herif birlerinin iteklemesiyle hayatta kalıyor magusün asasını herife hediye ediyorlar geçmişin ve geliceğin efendisiymiş adamın herşeyi jazır bırakında biraz öksürsün bir de şaşı görsün kendi azmiymiş bana biri bukadar yardım ettse krynn bırak boyutlar arası yolculuk yapıp forgatını da ele geçirirdim.
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 harbi onları da unuttum adamın eline staff of magiusu tutuşturuyolar 2. leveldan :p bilmemkimin gözü de cabası. daha büyü yapmayı öğrenmeden de magical dagger veriyo eline havendaki herbalist amca. bişeyleri daha vardı da unuttum şimdi :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 sonra lady craysniya yada nasıl yazılıyorsa bunu cehennemde kuratarıyor buna aşıkmış insanda birz zevk olur be kadın yuh... nediyim herife hep birşeyler beleş geliyor gökten paladine bunun acılarnı anlıyormuş lan ne acısı herif hepiniz bellemyi kafaya koymuş at bir ligtning gebersin tobe tobe. [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ged die bi karakter vardir bilirmisinz(bilmezsiniz bilmezsiniz..) cok baba bi karakterdi anlatmakla bitmez ama soole soyliyim mmorpglerde rpglerde karakter adimin "ed" ile bitmesine ozen gosteririm :D[hline]Knowlegde...
LordSoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ben size söyleyeyim kahraman Bremen Onun kadar bilge bir hoca ve büyücü gördünüz mü?[hline]Erlan Sly lvl 34 Human/Healer/Confessor(fear) Flistar Qray lvl 36 Elf/Rogue/Assassin(fear) Flistar Qray lvl 5 Elf/Rogue/Assassin(mouring)
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Tay da çok iyiydi kendini feda etmesi falan hatta Jerle Shannaradan daha çok sevdim ben onu[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
LordSoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Tay i hatirlayamadim su elf taşını kullanan miydi?[hline]Erlan Sly lvl 34 Human/Healer/Confessor(fear) Flistar Qray lvl 36 Elf/Rogue/Assassin(fear) Flistar Qray lvl 5 Elf/Rogue/Assassin(mouring)
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Evet o Jerle Shannaranın iyi dostu olan ama orası bana biraz Sturm un olayını hatırlattı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
LordSoth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Tay kitabı biraz karıştırdım bremen onu paranorda konseye olayı anlattıktan sonra gruba alıyor hatırladım[hline]Erlan Sly lvl 34 Human/Healer/Confessor(fear) Flistar Qray lvl 36 Elf/Rogue/Assassin(fear) Flistar Qray lvl 5 Elf/Rogue/Assassin(mouring)
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 'Şişme' karakterlerden bahsederken birçok insanın anladığının aksine 'XP açısından şişme'den değil,'ruhani açıdan şişme'den bahsediyordum.Raistlin Margaret Weis'in favori karakteriydi ve tıpkı Salvatore'un Drizzt'e DM kıyakları geçtiği gibi o da Raistlin'e geçiyordu. 'XP açısından şişme' sini doğal karşılamak lazım.Sonuç olarak FR'deki Drizzt,Elminister,Khelben gibi karakterlerle boy ölçüşüyor ve her dünyanın önde gelen 'yarı-tanrı' diyebileceğimiz karakterlere ihtiyacı var. 'Ruhani açıdan şişme'ye gelince...Bence Raistlin kesinlikle son derece gerçekçi bir karakter.the Soulforge'u okuyanlar ne kadar ezik ve dışlanmış bir çocukluk geçirdiğini bilir.Zaten günümüzde bile önemli insanların ortaya çıkışında zor şartlar altında geçirilmiş bir çocukluk yatmıyor mu? Eve gece gelen ve bütün gününü çalışarak geçiren bir baba,ruh hastası bir anne.Yanında durmasına bile tahammül edemediğin birisinin bütün gününü yapışmış bir şekilde seninle geçirmek istemesi.Durmadan yetersizliğinin yüzüne vurulması.Bunlar çoğumuzun günlük hayatımızda yaşadığımız sorunlardan sadece birkaçı değil mi?Ve bu sorunlar ruh halimizi belirleyip karakterimizi şekillendirmiyor mu? :yapma:[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 e abicim itemlar, tanrının gelip seçmesi vs? üstüne üstlük raistlin chronicles diye kitabı var farkındaysan. ayrıca war of the twins geyikleri var. o da raistlin üzerine. chroniclestan sonra 5 tane kitap yazmış adamlar raistlin için. şişirmek olmuyo mu bu adamı? benim gözümde bi karakteri şişirmek onun üzerine on yüz bin tane kitap yazmaktır. ana karakterin (inanmazsınız, tanis ana karakter :-p ) bi tane kitabı yok doğru dürüst. bi de herif masa üstünde güzel role play yapmış diye ona kıyak geçmiş tracy resmen. budur raist'in olayı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 03 July 2003 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bizim 'şişme' anlayışlarımız farklı. :-) Kendi ağzınla söylüyorsun onun hakkında bir sürü kitap yazılmış,hatta Terry Phillips coşmuş bir de Adventure Gamebook yazmış diye.Çünkü Raistlin çok tutulmuş,çok sevilmiş karakter.Tanis gibi yüzeysel değil,herkes onda kendinden bir parça bulabiliyor.[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 raistlin şişirilmiş bir karakterdir weisin herçeşit teknik imkanı ve itemi önüne serdiği bir adam al magusin asası senin köpeğin olsun diyip adama veriyorlar varmı dahası raislinin tutulmasını nedeni etrafındakilere artislik yapıp onları küçük düşürmesi ve güç tabiki gücünü seviyorlar caramonun sırtından geçinen bir sülükten başka bir şey deyil aralarında bir kitiaranın kafası çalışıyor caramona diyorki bu ileride çok güçlü olup başımıza bela olabilir bırak ölsün diyor bunu doğduğunda sıçan yavrusu gibi oduğu için onu öldürücek olan ebeyi durduran kadın söylüyor farkediyor herifin satıcı adi olduğunu :) yani herifin sevilecek bir tarafı yok.
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hahah...ay hiç güleceğim yoktu :lol: bu ne şiddet bu ne celal? nedir bu kıskançlık? (Tanis kesinlikle ana karakterdir.Doğrudur.Çünkü edebiyatta ana karakter olmak için çektiğin acıların ve yaptığın hataların farkına varıp dünyaya bakışını değiştirmen,dersler alman gerekiyor.Raistlin böyle bir ders almadı.Eline büyü gücünü verseniz yine tanrıcılık oynar.)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 :) kıskançlık yok deyil yazımda nedir bir bu adama verilen güç ve geçilen imtiyaz bende isterim :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 O zaman Drizzt,Elminister,Khelben,the Seven Sisters...vs? Onlar da FR'nin seçilmişleri,'imtiyaz tanınmış olanları'. :)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 elministerı hiç hoşlanmam enazından raistlinin deri sarı birde gözler kayık ama elminister herifin bir eli yağda öteki balda ve çok sinir bozucu bir tip balyozla kafasını ezilmesini hakeden bi adam ama drizzt seçilmiş falan deyil adam ne yapıyorsa kendi yapıyor sonuçta drow frdeki en güçlü ırk büyük güçlere sahip matron ananın ve gelmiş geçmiş en iyi drow savaşçısı zaknafeinin oğlu bırakında adam iki pala kullansın.
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 drizzt de şişkince bi karakter benim yaklaşımımla. 9 tane kitabı oldu sanırım arkadaşın? yanılmıyorum di mi? yoksa daha mı fazla? yaza yaza bitiremediler adamı yaw :-p chosen of mystra zaten işin pohunu çıkarmış bir kavramdır. +10 con alıyosun durduk yerde, yok silver firemış ta yok her leveldan bi büyüye immunity de hede de hödö... uçan balon adamlar. tabii güç bakımından. ama dikkat edersen seven sisters a laf atan okadar yok. kimse alustrieli bi elime geçirsem alıcam storm silverhanda vuracam falan demiyo. herkesin kılı elminstera. neden? çünkü üzerine on yüz bin tane kitap yazılmış, her öyküde çıkıyo karşımıza... /edit:abi khelben herife kılından dolayı harperları bölüyo. var mı ötesi? [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 03 July 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 elminister gıcığım çünkü adam kaleye gidiyor kaledeki muhafız buna hoş geldiniz lord bilmemene ile mi görüşücektiniz diyor elminister salağını cevabı- eyer bizi burda oyalamzsan öyle yapmayı planlıyoruz al işte şimdi muhafız yukarıdan buna mızrağı atmasında ne yapsın kadın bunu bir yerde uyarıcak tehlike var diye bu kadını dinlemiyor sonra olay gerçekleşirken kadın dikkat et diyor elminister daha önce niye uyarmadın diyor kadın seni uyarmaya çalıştım diyor buda daha fazla çalışmalıydın diyor kadını burda yapması gereken bu adamın boğazın kesmek. [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 July 2003 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
mountaindew Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Magic beni oldurecek ama o laf hepinize. Bu basligin tamamina. Buyuk bir ihtimalle siler bu yazdigimi.
mountaindew Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Cok hassas bir nokta bakin benide trolla cevirdiniz. Forumlarda yasayan en asagi seviyedeki varlik oldum.
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Drizzt sonunda tanrı olmassa şaşarım Yine de en sevdiğim karakterlerdendir. çünkü ingilizcem yetmediğinden türkçelerini beklemek zorundayım ve 7. kitapta bile sıkmadı beni Salvatore. ne de olsa drizzt her sayfada 20 kişiyi kesiyo en az. ama biraz da oha demek lazım yani Drizzt'in kafasına kayalar çöktüğü anda yer yarıldı, ölmedi Bruenor ejderhanın sırtında yanarak 1 km düştü, dandik kılıç yüzünden ölmedi. Wulfgar'ın kafasına mağra çöktü, ölmediğinden emindim, netten 2-3 sonraki kitabı indirip baktım, ölmemiş :) Regis Entreri'yi maymun ediyodu, dağdan aşaa atıyodu o da ölmedi. Ana karakterlerin God Mode'a girmiş olmalarına rağmen sıkmadı beni :) Gerçi tüm zarlar 20 gelse de masa başında 100 kere ölmüştü herkes ama neyse :P[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Öne çıkan mesajlar