LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, Rus basınına yaptığı açıklamalarda Türkiye ve Rusyaya karşı sivri ifadeler kullandı. Rus Komersant gazetesine konuşan Talabani, ABDnin Iraktan çekilmesini isteyen Rusyanın gerçekçi bir politika izlemediğini belirterek ABD askerleri yarın Iraktan çıkarsa, Türkiyenin, Türkmenleri savunma iddiasıyla Irakın kuzeyine girmesini kim engelleyecek? Suriyeyi kim engelleyecek? dedi. Talabani, Rusya bize karşı hala dostane olmayan politika izliyor. Rusyanın bu çizgiyi devam ettirmesi, yakında değiştirmemesi durumunda Irakta iş yapmayı unutabilir dedi. Irakta Saddam sonrası yeni siyasi partiler ve yönetimle yeni realiteler döneminin başladığını belirten Talabani, Irakın komşularından Türkiye zaten Türkmen azınlığın savunucusu rolünde Kerkük üzerinde hak sahibi olduğunu iddia ediyor. Benzer şekilde İran ve Suriyenin de Irak topraklarında gözü var. Rusya Saddam dönemindeki görüşlerini değiştirmez ise bölge üzerindeki etkisini tamamen kaybedecektir dedi. Kaynak...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 13 Eylül 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Copy Paste yapmasaydin link verseydin cok daha iyi olurdu.. Okunmasi cok zor oluyor bu meletin... Ama merak eden hurriyetim ya da ntvmsnbc den baksin... ABD K. Iraktan cikarsa Irak'in sonu hic hayirli olmaz.. sunniler ve Siiler zaten bicak kemige dayanmis bir sekilde bekliyorlar oldurmeyi birbirlerini... Bir de Kurd sorunu var ki iste orada Turkiye'nin oncelikli adimi atip G.Dogu bolgesini (ya da K. Irak'i) kontrol altina almasi lazim... Talabani dogru soyluyor, eger ABD Iraktan su anda cekilirse, Irakta olenlerin sayisi en az 3 e katlanir...[signature][hline]Bal adam... Ben mesaj yazarken sen editlemissin... simdi daha iyi, sagol [Bu mesaj Dorsia tarafından 13 Eylül 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kaynağı zati verdim, yazıyıda düzelttim:)[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 daha durun siz abd 5 er 10 ar patlıcak zorunlu cıkıcaklar ordan cok merak ediorum acıklamaları nolcak[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 abd ıraktan çekilirse türkiyedeki terör sona erer..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben asıl ABD çıkınca ne olacağını merak ediyorum.. diğer herkes Irak a girer.. biz Türkmen hakları... diyemeden daha ab ye almayız.. imf yi keseriz.. onu yapamayız şunu yapmayız peeeh[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 america ıraktan cıkınca harbiden ırağa girebiliriz belki de. Bu salak talabani de eceli gelen it gibi cami duvarına işemeye devam ediyo[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: fede, 13 Eylül 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Bu salak talabani de eceli gelen it gibi cami duvarına işemeye devam ediyo Öyle deme, adamın demek öyle güvendiği dağlar var ki böyle rahat konuşabiliyor.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bu güvendiği dağlar olan adam, bi kaç sene önce bi konuşmasında Türkiye'ye bi sürü laf söylemişti, fakat Türkiye tarafından yapılan tek bir operasyon ile ne güzel de özür dilemişti... adamın şu anda güvendiği tek bir şey var. oda ırak'ta ki abd ordusu. Türkiye'nin de k. ırak'a girememesinin tek nedeni abd ile olan ilişkilerini bozmasıdır(sakın beni abd yandaşı ilan etmeyin, geçek dünya dengelerini konuşuyoruz :)) eğer abd "öküz öldü, ortaklık bitti" derse talabani'ye, bak o zaman herkese nasıl da yalaklanaack bu herif...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elektrot, 13 Eylül 2005 10:55 tarihinde demiş ki: said: fede, 13 Eylül 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Bu salak talabani de eceli gelen it gibi cami duvarına işemeye devam ediyo Öyle deme, adamın demek öyle güvendiği dağlar var ki böyle rahat konuşabiliyor. zamanında mesut barzani de o dağlara güvenmişti . sonra noldu : G.t oldu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Mum_Chamber, 13 Eylül 2005 09:13 tarihinde demiş ki: abd ıraktan çekilirse türkiyedeki terör sona erer.. Sanmıyorum... Global Terör ve Pkk meselesi; ABD ve Irak meselesinden daha karmaşık ve daha uzun yıllar gündemi meşgul edecek bir konu...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 global terörü çözer mi bilemiyorum ama pkk terörünü, abd ırağa girmeden önceki gibi çözer. şu anda hem sınır ötesi operasyon yok hem de orayı rahat bir şekilde üs olarak kullanabiliyorlar.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar