pot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Oyunda şu an kadar kurduğum en iyi pvp krakterin özelliklerini sizinle paylaşmak istedim Sınırsız heal sınısız enerji sınırsız armor sınırsız saldırı ve +50 ar sanirim gercekten inanilmaz bir sekilde en ortdada bile durup herkese her seye karsi koyabiliyorsunuz Bu tamamiyle tarafimdan yapilmis bir buildir 2 günde 4000 fanction aldim bu buildle onun icin yabancilar ögrenmeden hemen deneyin gücünü görün Krakter : element / Monk +60 ar +15fire attack secin (hemen hemen herkes fire attackla salfiriyor )kafaligi +1 energy storage alin superior vigor superior enegy storage minor earth magic runu kusanin sopa alin +5 +5 2 tane upgrde takin sopa 20/20 smithing olabilir attributes energy storage 10+4 earth magic 10+1 smithing prayers 11 455 health 82 energy +4 ok hızı skiller Balthazar's Spirit : 1 inci enchantment -1 energy oku veriyor ama her darbe aldiğinizda +1 enerji ve smithing skilinize göre adranalin aliyorsunuz Retribution 2 inci enchantment her darbe aldiginizda size saldirana ortalama 16 damage veriyor bunun hesaplamasi size vurdugu oranin %33 geri darbe aliyor . Balthazar's Aura 3 üncü enchantment 10 seconds saniye boyunca etrafinizdaki her duşman 32 holy damage aliyor . Symbol of Wrath 4 üncü enchantment her bes sanye boyunca etrafinizdaki herkes 26 holy damage aliyor . Zealot's Fire 5 inci enchantment 60 saniye boyunca her hangi bir skill ve buyu kullandiginizda cevrenizdeki herkes 34 fire damage aliyor . bunu su sekildede yapabilirsiniz mesela 8 skille birden basarsaniz 8x34 oluyor Armor of Earth 6 ıncı enchantment 30 saniye boyunca +50 armor kazanıyorsunuz bu skill 15 saniyede bir yenilendiğinden devamlı basabiliyor e devamlı her turlu saldırıya 60+10+50 = 120 armor fire a is 135 armorunuz oluyorki bir savascidan bile daha saglam tank oluyorsunuz cok önemsiz hendikapı ise %24 daha az hızlı hareket etmeniz ama saten merak etmeyin herkes kesilmeye size kosuyor :) Aura of Restoration 7 inci enchantment 60 saniye boyunca yaptığınız ve kullandıgınz her buyu ve skilin %383 kadar yani 4 misli healt aliyorsunuz mesela 10 enerjili buyu yaptınız 40 health 25 enerjili yaptınız 100 health bu sekilde en iyi monkdan bile daha hızlı heal oluyorsunuz bir anda 400 heal alabiliyorsunuz buda çok çabuk şarj oldugundan devamlı kullanılıyor EVt neden bu kadar enchanment kullandim ve özellikle belirttim gördğünüz gibi 7 skillde enhancment bazilari bunları % long last enhancment upgrade kullanmak istiyebilir sakin sopaya koyacagınız +5 +5 10 armor inanılmaz etkiliyor damage almiyorsunuz evt bu kadar enhancment kullanmamamizin sebebi Ether Renewal Elite Skill 10 saniye boyunca her kullandiğimiz skillde + 5 energy kac enhancment varsa üzerimizde enchancment x 19 Health yani 7 echancment oldugu icin 133 health her skillde 10 saniyede 1330 healt ve 50 enerji aliyorsunuz buda çok hızlı yenileniyor yani enerjiniz kesin kez hep 80 lerde kaliyor devamli size daldıklarindan spritten geliyor burdan geliyor heal ise bir monkdan kat kat hızlı doluyor Aura of Restoration+Ether Renewal sayesinde ben bu builtte gercekten çok uğrastım tamamıyla güvenebilir ve kasabilirsiniz hemen hemen her şeyi denedim kanimca en iyi built bu özellike wariror / monklara tavsiye ederim smithing yapan artık nooblugu birakma zamani geldi Bu arada guildimiz 60 kisiye yaklastı her gece guild savaslari ve hoh savaslari yapiyoruz gce 03:00 kadarsa arenelardan çıkmıyoruz Kore lilere AMerikalılara karşı baya bir zafer kazandik eger pvp yi seviyorsaniz icinde bulundugunuz guild sizi tatmin etmiyorsa bize mutlaka bir mesaj atin pvp nin o dayanilmaz dünyasinda bambaska alemlere bizle geliceksiniz Lütfen sorularınızı buraya sorun bu build hakiinda
123456 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 build icin tesekkurler pot, bende uyguladim bayada etkili oldum ama hala bi kac seye alışmam lazim. ether reneweli savaş sırasında ne zaman kullanacağımı iyi ayarlıyamıyorum 10 saniye sürüyor 30saniyede recharge oluyor o yüzden enegry yarıdayken felan mı kullanmak lazım. bu arada ether renewelı nerden bulabiliriz diye kafalarında soru işareti olan arkadaşlar için; almak 15 dakikanızı alır . bu skilli iki yerden capture edebilirsiniz, 1-) Elona Reach missionundaki (forgotten boss) Vassa Ssiss 2-) Thirsty River miisionundaki (forgotten boss) Issah Sshay elona reach çok ufak bir yer olduğu için kaçırmanız mümkün değil çok kolay bulursunuz ama thirsty riverdaki boss yanlış hatırlamıyorsam zor bir yerde, o yüzden haydi elonaya
pot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu arada Tombs daki runecudan pvp krakerinize her türlü runu satin alabilirsiniz bunlari acmaniz gerekmiyor illa birde diğer krakterinizdeki silahlari ona banka araciligi ile aktarabilirsiniz sunu söyleyeyim ben ilk basta pvp krakterin bir ise yaramadıgını asil olayın rpg krakter oldugunu dusunmustum ama onu simdi yalnızca farming icin kullanıyor pvp karakterimle yalnız kazandıgım fanctionlari kullanarak skill aciyorum bir elite skill 3000 faction bence gidip almaktan cok daha rahat dusunun ranger acicaksiniz level 20 ye kasicaksını bir suru extra görev yapicaksiniz sonra birde elite avina cikacaksiniz ama pvp chr hemen hazirda yeterki yeteri kadar fanctionunuz olsun bir yerde hakkaten underground fow bitiyor gidip hep aynı sey yapıyorsunuz yani rpg karakter iyi guzelde pvp krakter dahada guzel :)
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 OyunuRPG charı ile bütün questleri hakkını vererek tüm bosslardan cap yaparak en fazla 6 günde bitirirsin.Toplam 20den fazla elite skill gibi bişey demek oluyo bu ztn.60.000 factionı alana kadar sanırım birkaç hafta olur.Ben iki kere rpg ile bitirdim sonra hep pvp charla oynadım.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tamamen yanlış kullanıorsun zealots fire i kendine atip olay warriorlara durmadan draw cond. ve reversal atmak ayrica balthazar aura yida arada warriora atarak max dmg werebilirsin warriorun yanindakilere balthazar spirit ve retrubition eger sana dalmazlarsa patlarsın en mantıklısı aura of restoration ve warriora judge insight atmaktir biz ise judge yerine scrouge heal alip once callanan targeta atioduk sora warrioru smiteliorduk ( 3 kere hoh u kazandık böyle ;) ) ekleme : unutmuşum armor of earth de sana dalmazlarsa slow dan patlarsın we bence kesinlikle bir attacker heal yapmamalı weya bir healer attackerlik yapmamali 2sininde kendi işine konsantre olmalı [Bu mesaj rexr0th tarafından 06 Eylül 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
pot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: rexr0th, 06 Eylül 2005 22:21 tarihinde demiş ki: tamamen yanlış kullanıorsun zealots fire i kendine atip olay warriorlara durmadan draw cond. ve reversal atmak ayrica balthazar aura yida arada warriora atarak max dmg werebilirsin warriorun yanindakilere balthazar spirit ve retrubition eger sana dalmazlarsa patlarsın en mantıklısı aura of restoration ve warriora judge insight atmaktir biz ise judge yerine scrouge heal alip once callanan targeta atioduk sora warrioru smiteliorduk ( 3 kere hoh u kazandık böyle ;) ) ekleme : unutmuşum armor of earth de sana dalmazlarsa slow dan patlarsın we bence kesinlikle bir attacker heal yapmamalı weya bir healer attackerlik yapmamali 2sininde kendi işine konsantre olmalı [Bu mesaj rexr0th tarafından 06 Eylül 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Dediklerin çok doğru ve çok profesyonelce bunun bizde bugün farkina vardik yarin gvg savaslarina guildi bu sekilde donatacaz bilgilerin icin teşekkür ama benim dedigim sistemde gercekten iyi
noregret Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 pot kendi dediini deneme bosu bosuna kaybedersiniz. heal i healer.. attack i attacker charlar yapmalı yoksa sadece 7 kisi takılırsın[signature][hline]live free , die well.. Nijensta Valdre @ gw
pot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla bilmiyorum burada guildeki cocuklar yazarsa cevaplarini görürsün 4 e/m bu builtle girdigimiz gvg lerin yarisini aldik o kadarda emin olma bence
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya cok karişti artık. 1- 1.5 aydır oynamıyorum fakat yeni bi karakterle başlama kistiyorum pvp mi acıyım rpg mi bi garip oldum. az oynuyorum questlerle ugraşmasamda pvp acsam ne gibi exileri olur benim için ? birde rpg (rpg miydi onu bile unuttum direk sallıyorum ismini hehe) 17lvl mesmer-ele. var ondaki item ve gold ları pvp dekinen nasıl gecirebilirim[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
noregret Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 guild var GUILD var annadın heralde[signature][hline]live free , die well.. Nijensta Valdre @ gw Boom For Isdp
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biraz daha acarsan cok sevinirim vaala[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu E/Mo Smiter buildi cok once bulunmustu GWGuru forumlarında gormustum herkes isyanlardaydı Ether Renewal a ozellikle ayar getirilcek diye duydum.Onun dısında 4 E/Mo gibi bir grubu 1 Mesmer lı grup cok rahat alır veya Necromancer.Strip veya Rend Enchantment ile.. Bunuda GWGuru forumunda gormustum soyliyim dedim. Orjinali: "Only 1 Mesmer can fuck this build up" Ilk olumsuz monklar vardi FoW icn simdi E/Mo cikmis ayrica olumsuz Necro var diyede soylenti var :) . Sonucta boyle birsey sadece PvE de olur pvp de olmaz dedigim gibi Enchant remover buyuler kullanırsa karsıdaki biri.O yuzden en iyisi boyle cins seyler denemeyip dogru duzgun pvp nizi yapmak :) EDIT: Birde cidden Ether Renewal bitince heal olayini nasil beceriyorsunuz? [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 07 Eylül 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir]
pot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu builde birde divine boon ekledim inanılmaz cok hızlı rechrage oluyor ve her basida extra heal ve energy veriyor dun tam 30 dakka 4 kisi ye dayandim evet mesmer bu buildin dusmani ama zaten perfect bir buiild yokki bu benim cok hosuma gitti ve bunlan kesmiyecegım sinif yok gibi hatta elementle bu buildle gfirin farm bile yapiliyor bir cok element farm yapamaktan sikayetciydi
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Takım oyunu için güzel gözükmedi bana da. Tamamen defansa çekilip 4-5 kişiyi uzun süre idare etmek zaten olabiliyor ama kendiniz de oyundan düşüyorsunuz ve bunun sonu da yok defans yaparak kazanmak mümkün değil. Bir de build'de en büyük handikap bütün büyüler enhancement neredeyse ve area etkili çoğu yani karşınızdakinin hareketlerine bağlı hasar alıp almayacağı. Böyle katı build'ler pve için uygun olabilir diye düşünüyorum yaratıkların ne yapacağını önceden bildiğiniz için, pvp de daha esnek ve bi kaç seçeneğiniz olan build'ler öneriyorum ben.
TheMask Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 zaten bu çoğu team in ve guild in kullandığı smiter build bence bu artık baydı bununla oynamaktan zevk alamam ben...
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Divine Boon eskiden superdi esas ben sırf onunla farm yapmak icn E/Mo yaptım charı ama sonra onada recharge time getirdiler...Ondan sonra işe yaramaz oldu
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bencede smiter build artik cok rahat ezilebilecek bir char oldu herkez nasil shutdown edebilecegini bilior artik smiteri bence smiterdan farklı bir build denemenizi tavsiye ederim bizim cok ilginç buildlerimiz war msl :)
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pot dün böyle bir adam gördüm elemantalist-mesmer di. birde stone dagger almış 20 20 koyuyor ve cok hızlı büyü 3 adam buna dalarken buda monku kesiyordu böyle 7-8dk bekledik neredeyse adam sıkıldı en son oyundan cıktı :)[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 20 20 ? komik valla bir monku (Benim gibi :)) ) 3 warrior - 2 sword 1 axe . kesemezken eleman monku 20 20 dmg vurarak mı kescekmiş hadi canııım. İşin içine hammer girerse o sayı 1 oluyor bu arada :) 2 hammer a dayanamıyom 1 e dayanırımda..
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 lol bende tek başıma bi kaç kez monk kestim elemanlar başkaları ile ilgilernirken. demek herkez sen degilmiş.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Malesef... Cidden ortada cok iyi monklar yok ben bazen 2 monklu takım kurmak icn davet ediyorum garip garip skiller deniyor cogu.Sadece 2 kişi gordum oldukca iyi idare eden onlarıda listeye aldım online olunca kacırmıyorum artık.Bir monk teke tek bir warrior a veya herhangi birine karsı olmemeli.
Öne çıkan mesajlar