tolgay Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 allah aşkına bu KE yi nasıl çalıştıracam bi anlatın deklirecem 1 haftadır olmuyor tüm ko yu silip yeniden bile indirdim olmuyorrrrr sorun bendeyse vallahi bırakacam yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 [spo1=Bi Dene]http://forum.paticik.com/search.php[/spo][signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgay Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 neyi deneyeyim aga anlamadım cıkana tıklıyom bişey cıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 orda link yokmu? oraya gir anlıcaksın neyi dene dedigimi[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Formun arama kısmına girerek istediğin sonucu bulursun dio arkadaş. Bunun için yeni konu açıp uğraşmana gerek yok. Yardımcı olacakınız bari aşşalar gibi yardım etmeyin.. [Bu mesaj Graveyard tarafından 13 Eylül 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hayır hep arama yap yazmaktan bıktım assalamak gibi bi niyetim yok sadece kolaylık olur bide deişik bişi olur die ole yazdım.[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgay Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 arkadaşlar forumlarda yazanlala olmadı anlamıyorum benextractta ettim olmuyor 1298 den sonra otomatik 1299 yukluyor ama hackshield gelmiyor 5 dk sonra filan time error veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar