Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bu grup kimdir nedir ne zaman müzikle uğraşmaya başlamıslar? Hangi tür çalıyorlar? Bilen var mı acaba ben su ana kadar 3-4 şarkısını dinledim çok iyiydi özellikle wish you were here ve ghost of a rose süperdi.Su ana kadar bulabildiğim 4 tane albumu var 1-Beyond the sunset 2-All for one 3-All because of you 4-Ghost of a rose Yanlız bu grupla Ritchie Blackmore un alakası var mı? İlginiz için şimdiden teşekkur ederim.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arama tuşuna basıp seninki ile aynı başlığı yazsaydın şayet şunları görecektin 1 2 3 4 5 6[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 13 Eylül 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hepsini bu thread i açmadan okudum arkadasım o kadar da salak değiliz neyin nasıl yapıldığını biliyoruz.Ben tarihleri hakkkında bilgi edinmek istiyorum sadece lyricz e baktım sadece 4 albumunu bulabildim o yuzden burada sorma ihtiyacı duydum.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now [Bu mesaj Zephyros tarafından 13 Eylül 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o konulardan birine yazman ya da google'ı kullanman gerekirdi.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 blackmores night grup deilkin ya. ritchie blackmorela karısı sanırsam onun cıkardıgı album o.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar