tBF Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 2pac sana teşekkür ediyorum bana bu siteyi gösterdiğin için. sadece siteye girip sarı dümeyi tıklamanız yeterli hiç bir ücret ödemeden aç insanlara yemek alıyorsunuz herkez desteklemeli. http://www.thehungersite.com/[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Eğer gerçekten yardımımız dokunabiliyorsa ne mutlu.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 her yıl hemen hemen karşıma çıkıyor ve tıklıyorum. umarım amacına ulaşabiliyordur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çok reklam var ulaşıodur bi şekilde herhalde, tıkladım bende herkes tıklasın her gün tıklasın.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 TAbiki bizimde bir yardımımızı olsun bende tşk ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 böle bişeyin yardımı onlara nası gidiyo yani inanmadığımdan değil bilimyorum ve çok merak ettim gerçekten[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yok yani bunu acıklıcak kimse öyle mi[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 tikladim bi kac kere ama pek inandirici gelmedi site . Unicef gibi buyuk kuruluslarin boyle tiklanarak yardim siteleri yokmu acilis sitesi dahi yapilir yani..[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: fede, 13 Eylül 2005 12:35 tarihinde demiş ki: yok yani bunu acıklıcak kimse öyle mi senin gittiği o site, reklamdan para kazanıyo. sen o reklamların bulunduğu sayfayı açtıkça, site para kazanıyo. kazandıklarıyla bağış yapıyo. mantık bu.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! [Bu mesaj Dynun tarafından 13 Eylül 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oke dynun the webmaster (forumcu) çok saol[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ayrıca sırf tıklamaya girenlerin bi kısmı ordan alışveriş yapıyor. bak ben kafaya koydum şindi doğum günü hediyelerini ordan alacam.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar