Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Yakında saksıda da yetiştirirler bunlar[hline]Est solarus oth mithas!
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 benim anlamadığım çocuğun nasıl böyle bir şey kabul ettiği. yani afedersiniz de kolunuzda sarkan bir penis ile dolaşmak ister miydiniz ? nedir ağbi o, mutant mısın ?
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bilim böyle gelişeceğine hiç gelişmesin kardeşim bu ne ya rezalet, cinsiyet değiştirmeler, penis yetiştirmeler, canlı klonlamalar... Doğanın kanunlarına aykırı ne kadar şey varsa yapıyolar.[hline]Est solarus oth mithas!
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 muleayim şöyle düşün bi de hiç penissiz dolaşmak mı yoksa b süreliğine kolunda penisle dolaşıp sonra normale dönmek mi? foto zaten eski gibi duruyo ve rus kaynaklı sanırsam kominizm döneminde ne kadar çok iş gücü o kadar güçlü devlet, çoçuğun bu kazayı geçirmesiyle hem yeni bi teknoloji denenmiş oluyo hemde işe yararsa en azından 1-2 çocuk demek oluyo :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Penissiz yaşa diyen yok ki, intihar etsin.[hline]Est solarus oth mithas!
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: BombaciMulayim, 20 July 2003 01:24 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım çocuğun nasıl böyle bir şey kabul ettiği. yani afedersiniz de kolunuzda sarkan bir penis ile dolaşmak ister miydiniz ? nedir ağbi o, mutant mısın ? uahaumhauhauahma Mutant misin? koptum lam... :D :D :D[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!!
geberik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: BombaciMulayim, 20 July 2003 01:24 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım çocuğun nasıl böyle bir şey kabul ettiği. yani afedersiniz de kolunuzda sarkan bir penis ile dolaşmak ister miydiniz ? nedir ağbi o, mutant mısın ? senin var tabi bacaklarının arasından sallanan, rahat rahat konuşuyorsun, olmasaydı görürdüm seni. kafanda yetişmesini bile kabul ederdin herhalde. :)
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ohhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa! o ne lam öle?[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
Öne çıkan mesajlar