Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac Secimi ve Fiyat Hakkinda

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar, macler hakkinda pek bir bilgim yok. O yüzden bilgili birisi mac mini ve g5 in karsilastirmasini yapip fiyatlarini yazabilir mi acaba? Türkiye fiyatlarini da bulamadim da : / G5 almak istiyorum aslinda, ama fiyat konusunda tamamen bilgisizim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

gercekten ya ben de hp aldim ama mac icimde kaldi bunlarin ram islemci falan olaylari da farkli birisi biraz olayi acikliga kavustursa kendimiz de kiyaslama yapariz daha rahat olur..türkiye de fiyat farki bayagi oluyo diye biliyorum buarada penth..
*gelecek yil alacam mutlaka alacam diye hirs yaparaktan sigara icmeye gider*[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun konsunu pek bilemiyorum aslinda, onun icin yapman gereken Wow forumlarina girmen orda technical problems falan diye bolumler var orda mac kullanan baya adamda var onlara sor yada search edersen en iyi cevabi orda bulursun

ram her halukarda lazim 1gb iyi gider

bide aldigin minilerin son cikan maclerden olmasina dikkat et, gectigimiz aylarda revize edildiler cunku (ve bazi firmalar hala eskileri yeni modellerin fiyatina millete kazikliyo)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...