Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaslar, macler hakkinda pek bir bilgim yok. O yüzden bilgili birisi mac mini ve g5 in karsilastirmasini yapip fiyatlarini yazabilir mi acaba? Türkiye fiyatlarini da bulamadim da : / G5 almak istiyorum aslinda, ama fiyat konusunda tamamen bilgisizim.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 video editing falan kasmiycaksan G4lar yeterli ama fazla ram goz cikarmaz turkiye fiyatlarini bilemiyorum[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Video editing yapmayacagim da WoW oynicam : ) Abarti fiyat farki yoksa ram sebebiyle tercih ederim kisaca, ram lazim[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Eylül 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gercekten ya ben de hp aldim ama mac icimde kaldi bunlarin ram islemci falan olaylari da farkli birisi biraz olayi acikliga kavustursa kendimiz de kiyaslama yapariz daha rahat olur..türkiye de fiyat farki bayagi oluyo diye biliyorum buarada penth.. *gelecek yil alacam mutlaka alacam diye hirs yaparaktan sigara icmeye gider*[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Türkiye fiyatları için; http://estore.apple.com.tr/ http://www.deppo.com/shop/section.phtml?id=1747 http://www.weblebi.com/Default.aspx?Sid=35 http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/kategori_urun.asp?tree=09005007029 adreslerinden bilgi alabilirsiniz. [Bu mesaj ciazma tarafından 12 Eylül 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Oyun konsunu pek bilemiyorum aslinda, onun icin yapman gereken Wow forumlarina girmen orda technical problems falan diye bolumler var orda mac kullanan baya adamda var onlara sor yada search edersen en iyi cevabi orda bulursun ram her halukarda lazim 1gb iyi gider bide aldigin minilerin son cikan maclerden olmasina dikkat et, gectigimiz aylarda revize edildiler cunku (ve bazi firmalar hala eskileri yeni modellerin fiyatina millete kazikliyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu arada minilerde sanirim 4200rpm(belkide5400) hdd kullaniliyo yani load surelerin biraz daha uzun olur ama oyun performansin etkilenmez bu cevabi sana bi mac uzerinden yaziyorum tesaduf keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 wow için g4 de işini görür de.. sırf wow için mac alınmaz ilke bey. tasarımcılara, final cut proculara hakarettir bu.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 alla alla isterse sadece mine sweeper oynar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iMac G3 266MHz satayım, çok pis WOW oynatır :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 macte bilgisayardir pc de.. tasarimciya niye hakaret olsun? yanlis inanislar bunlar[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Silp. g3 ü ne kadara satarsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yakında gittigidiyor'a koyacağım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar