SpaQuE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 interlude kısmında bederilerle karsılaşıyorum ve bir tomb var iceride tomb un etrafında rune stone lar war ve santranc tahtasına benzeyen kareler cıkıyor onumde sanırım bu rune taslarını oraya yerlestircem veya baska birşey lutfen yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Oradaki bayrakların dizaynına dikkatli bakmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaQuE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 daha acıklayıcı bir cevap bekliyorum lütfen orada sadece kırmızı carpı bulunan 4 bayrak war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Cevabını az önce kendin verdin zaten. Taşları ne şekilde yerleştireceğini anlamışsındır umarım. . . . Ben senin kendin keşfetmeni istedim ama neyse daha fazla uzatmayayım en iyisi. Taşları bayraktaki dizayna göre dizeceksin (yani X şeklinde). Eksik taş çıkarsa kendini taş olarak kullanabilirsin :) [Bu mesaj Capulcu tarafından 20 July 2003 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya ben cd-key istiyo giriyorum olmuyo bi sey biliosaniz sölermisiniz[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar