kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Serisi arıyorum keyboard cordless mouse hem cordless hemde optic olucak birde küçük ele avuca sığan bir şey olursa mükemmel olur.4d gibi hayvanımsı bir şey çok rahatsız ediyor elimi .. Next level de Burak abimiz kullanıyor microsoft un bir setini ama ayrıntılı resimler falan var mı bilemiyorum almayı düşünüyorum.. böle güzel setler varsa lütfen yardım edin logitech ide tek geçerim ayrı konu :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 hah ben de Burak Abi'nin ki güzel diyecektim yazmışsın. Paran yetiyorsa al bence çok güzel onlar..ama para?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 fiyatını bilmiyorum birde mouse si küçük mü dikkatimi çekti bu haftaki programda eheh[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bir allahın kulu yardım etmiyor mu 25 kişiden hey allahım ..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ms wireless optical desktop 75m fiyati var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 MS Wireless desktop serisini kullanıyorum. Çok efektif bir ürün. Hemen hemen mesafe tanımadan her şekilde kullanabiliyorsun ki uzun süre bilgisayar başında olanlar için önemli bi kriter. Tek eksi puanı kablosuz ve optik mouse normal mouselara göre daha yavaş cevap veriyor. Bir de içinde pil olduğu için ağırlaşıyor ve CS benzeri action oyunlarında sık yapılan mouse'u ışık hızıyla kaldırıp kaldırıp sürttürme hareketini (bunu iyi anlatamadım galiba, aniden arkanıza dönmeniz gerektiğinde ve mouse pad bitince tekrar padin başına koyarsınız ya aha o olay) hızlı yapamıyorsunuz. Bunun dışında işlev kadar boyuna pardon görünüşüne de önem veren bi kullanıcı olarak çok cool gözüktüğünü hatta coolluğa yeni bi tanım getirdiğini söyleyebilirim. gunn (söyle o zaman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar