tBF Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Normal insanlar gibi kola içerek (8 litre içmicen yani) ölen olmuşmu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: hyde, 11 Eylül 2005 02:00 tarihinde demiş ki: dişteki tartara ıı gelıyo mus:P Dişle beraber yok ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: tBF, 11 Eylül 2005 03:19 tarihinde demiş ki: Normal insanlar gibi kola içerek (8 litre içmicen yani) ölen olmuşmu hiç? Daha önceden bir mide rahatsizligi yoksa imkansiz. Zaten normal dozlarda icilen kola sebepli mide rahatsizligi da olamaz, baska bir rahatsizligi körükleyebilir, midede hassasiyeti artirdigi icin ufak seyler daha büyük etkiler yapabilir vs. Fazla kola icmek kisa vadede sadece karbondioksit zehirlenmesine sebep olabilir bunun icin de insani limitlerin üzerinde icmeniz (a.k.a hayvan olmaniz) gerekmektedir. Uzun vadede gastrit, ülser gibi hastaliklarin ilerlemesini kolaylastirabilir ve mide delinmesine sebebiyet verebilir. Fakat bu ilk mesajda yazilanlarin hepsi tamamen atmasyondur, Discovery Channel'da Myth Busters'da foyalari meydana cikmistir. Tadinda birakildikca, kola cok güzel bir sofra icecegidir. Masamizdaki onlarca tehlike arasinda bu kadar göze batmasinin sebebi, basliktan da anlasilacagi üzere KOLA degil COCA COLA olmasidir. PS. Tip ögrencisi falan degilim ama beynim var + biyoloji okudum[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Eylül 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gunde 2.5 lıtre kola ıcen bırı olarak en fazla tuketenler lıstesıne bıyerlerden gırıs yapmısımdır heralde aksam ustu alırım gece 4 te bıtmıs olur kola coca cola ıcırdım eskıden ama gaz oranı cok fazla oldugu ıcın 2 ayda fılan ıcemez duruma geldım sımdı bıle her ıctıgımde kıvranıyorum mıdemdekı acıdan pepsı ıcıyorum o yuzden pepsıde seker daha fazla ve gaz oranı daha dusuk mıdem zaten hassas tı ama bı halt olmadı oyle 2.5 tan fazla ıctıgım gunun ertesı gun ne yıyıp ıcersem dırek yakıyor cok fena butun gun kıvranıp duruyorum en tehlıkelısı cıps+kola ıkılısı yer yemez agrı paslıyor bırı tuzlu bırı gazlı oldugundan heralde sımıt pogaca acma vesaıre gıbı yaglı unlular dırek sanıyesınde yakmaya abslıyor ne zaman yersem yıyım bıde bagımlılık yapıyor pepsı derler dogru buda kısısel tecrubemdır bıde uykusuzluk yapıyor ama sabah daha fazla uyutuyor halıyle kafeını sagolsun 2 aya yakın pepsı ıcmedım sonra metrodakı su zımbırtı makınelerden susayınca bısıelr alıım dedım ıce tea kalmamıs hadı pepsı alam dedım bır ıctım ertesı gun gene basladım eheh ama su tarafından bakmak lazım olaya sofralarımızdakı en masum ıcıcektır kola ayran harıc bı ara ayran ıcıyodum paso delı gıbı uyumaya basladım gunde 12 saat fılan uyuyodum sımdı ıce team benım gıbılerı dusunup 1.5 lıtre cıakrmıs onu ıcıyorum lıkır lıkır hem guzel hemde asıtsız tavsıye ederım burdan[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lol tam bir hoax bu ya . discoveryde Myth Busters mi ne vardi orda yapmislardi sadece bozuk paradaki o garip lekeyi cikarmisti baska hic birseye yaramadi. tipik kara cahil insanlarin bok atma amaci ile yarattiklari hoaxlar yada eglence icin bilemicem.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Lonely, 10 Eylül 2005 03:43 tarihinde demiş ki: Bundan 2 sene öncesine kadar, günde ortalama 2 litre kola içerdim. Bir gün midem "yeter" dedi ve isyan bayrağını çekti. Doktora gittim, "kolayı bırak yoksa daha ciddi bir mide kanaması geçireceksin" dedi, sallamadım içmeye devam ettim. Bu sefer ciddi bir mide kanaması geçirdim, yine aynı doktora gittim. "Sen benim lafımı neden dinlemiyorsun" dedi, "kolaya dayanamıyorum" dedim. "Bir dakika bekle" dedi gitti, kısa süre sonra elinde bir et parçası, bir şişe kolayla geldi. Eti bir tabağa koydu, üzerine kolayı döktü. 1 dakika içerisinde kolanın döküldüğü yer delinip, deliğin etrafı kömür gibi oldu. O günden beri 3-4 günde bir bardak kola içebiliyorum. Her içtiğimde o görüntü ve o pis koku aklıma geliyor... Yapma allaşkına. Bi litre kolayı dikerkende yaklaşık 1 dakka boyunca kola ağzının her kenarına değiyo. Şahsen benim ağzım kömürleşmedi. İkincide bi parça ete bunu yapabilcek asitin ne kadar güçlü olması gerektiği hakkında fikrin var mı? Bu asitin transportasyonu ve yapımı ne kadar pahalıdır hiç bi fikrin var mı? Bu kadar değerli bir şeyi litresi 1.2 milyona içirmezler sana, içsende ölürsün.. Hikayeyi sıkmışsın gibi geliyor. Hiç bi doktor gidip cebinden bi parça et çıkarıpta sana artistik yapmak için onu colayla eritmeye kalkmaz. Bir, zaten erimez et, ikinciside aşşağıda kasap mı var bi koşu kapıp gelio yoksa buzluktan insan parçası mı buluoda getirio değerli bi gencimize kolayı bıraktırcam diye. Ya şimdi düşündümde şaka yapıodun dimi? Şaka yapıosan "ehe" *çaktırmadan kaçar*. Yapmıosan ikinci bir Dostoevsky doğmuş, iyi yazmışsın Bu olay bi yana. Myth bustersda şapşal herifler koca bi parça eti biraz kolanın içinde tuttular, "a erimio lan bu" diyip bust ettiler. Ama biyolojide denemiştik, koca bi bardak colanın içine 2-3 gram et atarsan bi günde yok oluyo. Ama 24 saatte limon acidi daha büyük bi parçayı yok eder, tuvaletide daha iyi temizler vs. İnanmayın her cococola propogandasına. Zaten colanın üzerine fare işemiş ve biride bunu içip ölmüş dimi? UFO vardır?[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 su an myth bustersta hepsini deniyolar açın izleyin cogu yalanmıs..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Lonely, 10 Eylül 2005 03:43 tarihinde demiş ki: Bundan 2 sene öncesine kadar, günde ortalama 2 litre kola içerdim. Bir gün midem "yeter" dedi ve isyan bayrağını çekti. Doktora gittim, "kolayı bırak yoksa daha ciddi bir mide kanaması geçireceksin" dedi, sallamadım içmeye devam ettim. Bu sefer ciddi bir mide kanaması geçirdim, yine aynı doktora gittim. "Sen benim lafımı neden dinlemiyorsun" dedi, "kolaya dayanamıyorum" dedim. "Bir dakika bekle" dedi gitti, kısa süre sonra elinde bir et parçası, bir şişe kolayla geldi. Eti bir tabağa koydu, üzerine kolayı döktü. 1 dakika içerisinde kolanın döküldüğü yer delinip, deliğin etrafı kömür gibi oldu. O günden beri 3-4 günde bir bardak kola içebiliyorum. Her içtiğimde o görüntü ve o pis koku aklıma geliyor... adamlar 48 saat biftegi kola içinde tuttu hiçbişi olmadı ama ?[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hepsi yalan cikti. Sadece kromaj ve metal parayi temizleyebildi, kan lekesini de hafif cikardi (su dökseniz de cikarirdi sonucta).[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar