Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar ben anlamış değilim bu olayı da tartışmayı da.. insanlar birbirine kızıyor sen fake sin makesin sonra birden konu geliyor dönüyor dolaşıyor.. Allah bilir postlarının hepsini yeni gelenlere atmışsındır garbage a atmışsındır.. Arkadaşlar yeni gelenler bölümü de bir bölüm değil mi?.. yani adamlar yeni geldiklerinde 'merhaba' diye mesaj atsınlar biz öyle post kasmamak için adamı iplemeyelimmi sıcaklık göstermeyelimmi hoşgeldin demeyelimmi.. Siz yeni bir foruma gelip yeni gelenler bölümüne merhaba yassanız ve cevap alamasanız hoşunuza gider mi Allah aşkına????[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kimden kimene Arkdaşım at gitsin. hatta birine atmaya gidiyorum şimdi.[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yeni Gelenler bölümü ile garbıçı bir tutan zihniyet bana bunu belli etmesin derim. Kötü falan değil, iyi birşey hatta. Yeni Gelenlerde post kasmakla suçlanan olursa da gülsün geçsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ama nefir böyle dedi diyede ilk mesaj: sl sonra bi msj daha atıp m yazmayın ;)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 s[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 l[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 m[signature][hline]Goooooooooogle hayatınızı bir tıklar değiştirin. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle aramadıklarınızda burada. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle iyiki varsın. ''Bu bir google reklamıdır'' Goooooooooogle reklama para isterüm ''Bu google a bir uyarıdır'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o imza ne ya öyle[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Düzellitm uyarıyı yiyince :D:D:D:D[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eh evet biraz daha az göz yoruyosun artık[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 valla bir foruma gidip "ben geldiiim" diye mesaj atma durumu bana hiç anlaşılır gelmemiştir. fakat "hoşgeldin" demek kesinlikle gereklidir. (ben demem, o ayrı)[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar