MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet Sagopa'nın son albümü çıktı.albümü dinleyenlerin yorumlarını bekliyorum. ama benim beklentilerimi karşılayamadı:([signature][hline]Kalbim Krizin Bekçisi Olmu$
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 rap dinlemek ha hmm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hade indirek bakalm[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Head Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sadece romantizma'yı dinledim , güzel olmuş. albümü de bir yerlerden dinlerim yakında , yorum yaparım.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sago sevmem.. neden bilmem.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ümit ediyorum ki güzel bi albümdür.. indirmek gerek..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 off çok güzel oluyor sagopanın şarkıları (emuleden buldum sömürüyorum) :)[signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sadece romantizma parçasını dinledim. hoşuma gitti tüm albümü download edicem
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nerden buldunuz ben bulamadım ya henüz..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
NiGgA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Loli-pop, 01 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: nerden buldunuz ben bulamadım ya henüz.. ares[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Leon_Jade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vasiyet şarkisi cok iyi kral tv de dahi cikan ilk sirf rap olan bir şarki ne duet nede başka bişey.+ bebegim öldü şarkisida cok iyi sagopa kajmer e başarilar.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo]
Kolera Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sagopa harika yaa. Vasiyetin klibi çok güzel olmuş. Askerde yeni ve güzel besteler yapmasını bekliyorum[signature][hline]Yaşamak için amaç yoktur => Amaç zaten yaşamaktır!
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Sagopa yapmış yapcagını yapmış yine super album,super şarkılar diyecek soz yok. Vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma, en sonunda kendimi vurdum.. Şarjoru doldurdummmm[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 8 NE Hunter-wow
Demise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Rap hiç inlemem ama sagopa nın son 2 albümüde var..Sözler inanıLmaz.Sagopa nın yaptıgı zaten rap diiL :) ne oLdugunu biLmiorm ama bence bu adam gothic melancholy falam yapmaLı böLe :D[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Öne çıkan mesajlar