NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 genellemeleri sevmesem de bunu düşündüm... sanki etrafta kurnaz, akıllı, çıakrlarını gözeten, güçlü, güzel ve çekici bi kadın miti var. ve erkekler bu kadından korkup duruyorlar. yani bu "fettan kız", "kaşar kız" gibi isimlerle çağrılan kadınlar var, bunlar "kötü" kadın, korkuluyo bu tip kadından sanki.. emin de değilim durumdan. siz ne dersiniz?[signature][hline][edit: imzanızı kısaltınız] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 uehueh bu şekilde gezen bı mit var he :D Ama dedıgın gibi türler var yok deil yani ,sana biraz fazlaları ugramış sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yok ben böyle bi kızla henüz tanışmadım:) bir kız vardı sadece bizden 3 yaş falan küçüktü,onun için bi arkadaşım(erkek) bu tanımlamayı yapmıştı,sonradan tanıştım kızla, alakası olmadığını gördüm. böyle "erkekleri parmağında oynatan" banshee hatunlar bi yerde var ama bulucam :P :P[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gööözleri fettaaaan güüzeeeeeel[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 uzak duralım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 simdi bazisi aile arabasi sever, bazisi mustang gibi amerikan bazisi italyan ferrari sever. fettan kadinlar mustang oluyor burda, cok benzin yer, yari yolda birakabilir, bozuldu mu yedek parcasi bulunmaz. ha binmesi zevklidir ama taming gm ister.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Dela, 12 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki: ha binmesi zevklidir ama taming gm ister. önce taming sonra binme.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar