KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 USKO server daki Ke yani olan bir olay itemler update ediliyor bir arkadaşdan aldıgım bilgileri söylüyorum... ilk önce gerek 3 adet item 1 adet ile olmuyır bende denedim örnek 3 adet str +5 item galiba itemin ceşidi fark yapmıyor . bir item icin normal update scrool birde itemin bonus unu artıracak scrool gerekiyor . Diye ögrendim ama yanışım var ise beni düzeltin ki bu konuyuda ögrenmiş olalaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 anlamadım :([signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende :D oyuden yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 takı upgrade ini mi soruosun?[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 evet takıları ne edecez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aynı özellik ve aynı türden olan 3 tanesini bi de compound scrolla ancil birleştiriyon.ben sık sık kullanıyorum[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 aslında bir video kaydetmek lazım bu olayı yaparken daha net anlaşılır gibime geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yani item ceşidi fark ediyor diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 mesela low fur belt le linen belti birleştiremezsin[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 3 tane ornegin: +6 str low fur belt i alcan accesory compounding scroll (charon 2. sayfa en sol ust) ile anvillin yanına gitcen . anvill e tıkladııgında compound accesory secenegine bascaksın onu bir yer acılcak str low fur belt takıları sag tıklayarak koy scroll u koy ve yanmasını izle :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ok simdi oldu peki birde aynı yerde uniq item de yapılır yazıyor ama ben hic lobo pendantın ustunde update ibaresi görmedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 3 tane lobo pendant bul ole sor XD bn de uniq leri bilmiorm ama cooook zor :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 göremen ama +1 diye görebilirsin upgrade edilmişleri. bu upgrade normal item upgrade kadar kazık değil. günde bi tane yapın yeter. fazlası yanıyo :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence cok zor degil olmuyor orda bi bug var gibi olsa itemde update edilir yazması lazım diye düşünüyorum ve lobo pendand da hertarafta var artı adamlar kaza ıle satılırmı acaba diye tezhag kuruyo gecen gun 1 tanesını satacam dıye adam nerde se alımle taktım ve sepetledım aynen de town cektım hicbi fark göremiyince küfür etmesın dıye bi halta yaramıyo zaten lobo icin konuşuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Eternalus, 12 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: göremen ama +1 diye görebilirsin upgrade edilmişleri. bu upgrade normal item upgrade kadar kazık değil. günde bi tane yapın yeter. fazlası yanıyo :D 5 mil tane str +6 low fur belt 200 tane +6 dex linen belt ve ring ler yaktım :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 günde bi dene yapcan a yavrum :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 53 lvl ares ve beramus hariç warrior var mı sizde?[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hojam sen bızım aparttman kalörfercisini de gecmisin oda kömür bulamayınca kendini yakmıstı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hadi hayırlısı girmeyi deniorm :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 nereye kalörifer kazanınamı ben tavsiye etmem bence oyuna gir ben ordayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 muhahaha girio :D[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 giriyo felen deme bence yanış anlıcaklar :D[signature][hline]************************** * Server : AresX * * char : warrior blade master * * level : 6x * ************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar