Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende Yeni ögrendim itemler ve update leri.!

KONUR_ALP

Öne çıkan mesajlar

USKO server daki Ke yani olan bir olay itemler update ediliyor bir arkadaşdan aldıgım bilgileri söylüyorum...

ilk önce gerek 3 adet item 1 adet ile olmuyır bende denedim
örnek 3 adet str +5 item galiba itemin ceşidi fark yapmıyor .
bir item icin normal update scrool birde itemin bonus unu artıracak scrool gerekiyor .
Diye ögrendim ama yanışım var ise beni düzeltin ki bu konuyuda ögrenmiş olalaım
Sosyal ağlarda paylaş

aynı özellik ve aynı türden olan 3 tanesini bi de compound scrolla ancil birleştiriyon.ben sık sık kullanıyorum[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

mesela low fur belt le linen belti birleştiremezsin[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane ornegin: +6 str low fur belt i alcan accesory compounding scroll (charon 2. sayfa en sol ust) ile anvillin yanına gitcen . anvill e tıkladııgında compound accesory secenegine bascaksın onu bir yer acılcak str low fur belt takıları sag tıklayarak koy scroll u koy ve yanmasını izle :D[signature][hline]KE sux :(:(
Sosyal ağlarda paylaş

göremen ama +1 diye görebilirsin upgrade edilmişleri. bu upgrade normal item upgrade kadar kazık değil. günde bi tane yapın yeter. fazlası yanıyo :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bence cok zor degil olmuyor orda bi bug var gibi olsa itemde update edilir yazması lazım diye düşünüyorum ve lobo pendand da hertarafta var artı adamlar kaza ıle satılırmı acaba diye tezhag kuruyo gecen gun 1 tanesını satacam dıye adam nerde se alımle taktım ve sepetledım aynen de town cektım hicbi fark göremiyince küfür etmesın dıye bi halta yaramıyo zaten lobo icin konuşuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternalus, 12 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
göremen ama +1 diye görebilirsin upgrade edilmişleri. bu upgrade normal item upgrade kadar kazık değil. günde bi tane yapın yeter. fazlası yanıyo :D

5 mil tane str +6 low fur belt 200 tane +6 dex linen belt ve ring ler yaktım :D[signature][hline]KE sux :(:(
Sosyal ağlarda paylaş

günde bi dene yapcan a yavrum :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...