Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Senin tavrındn dolayı gerekçe gösterdim SUX un kelime anlamı yoktur bu 2 ben sevmediğim zaman SUX derim bu 3 yine diyorum zevkler ve renkler tartışılmaz sen brutal ile metellica sevebilirsin ama ben metellica sevmiyorum brutalın yanında halt etmiş bana göre tamam ? tartışmıycam hayırlı geceler[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Metal? Peki.. Hammer Fall - Dream Land..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Skid Row'u unutmuşum, kınadım kendimi. (: Bir şey daha unutmuştum gün içinde aklımdaydı ama tekrar unuttum şimdi... Hah White Snake ile Running Wild var.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hair Metal de dinleyelim biraz Ratt Mötley Crüe Triumph Biraz Power/Epic Metal Blind Guardian Lake Of Tears Biraz New Age of British Heavy Metal Iron Maiden Judas Priest Saxon vs vs vs..[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya abi karpuzu takdir ettim öncelikle...gothic_angel a da ne diceemi şaşırıyom bazen ki en iyisi şu an tartışmadan olduuukça uzak kalmak... valla inşallah karpuzun saydıklarının arasında diildir çünkü adam yazmış her şeyi:p samael le therion diycem ben mutlaka ve mutlaka bi gözat diyorum özellikle samael supra karmayla therion un vovin ve sonraki albümlerine. bi de ( ki bunu karpuz yazdı biliyorum ama tekrarlamazsam ölcem) slayer derim başka bişey demem. başlangıç için ağır biraz trash yapıyolar çünkü ama kesinlikle ve kesinlikle birçok konuda üstlerine yok gibi geliyo. kendi tarzlarında tabiiki .amman yannış anlaşılıp polemik konusu yaratmiim şimdi.bulur bulmaz da ilk bakçaın şarkı seasons in the abyss olsun. azcık müzikten gitardan falan anlıyosan anlıcaksın ki yok bööle şarkı yok bööle rifler yok bööle bişiy.neyse ibraz sonra tanrı yapçam adamları bööle giderse.sonra dewam ederim o yüsden...p[signature][hline]force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bana nie ne diceğini şaşırıon bakayım ? tarzları farklı olabilir sen tamamen kendi kafana göre yorumladın msglarımı .... ben cradle fanıyım her metal konusunda da destekliyorum :D neyse kardeş ne düşünürsen düşün benim hakkımda hadi eyvallah kal sağlıcakla...... ps: yanlış anlaşılmalar SUCCCCCCKSssss[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence en güzel metal mangaaaaaaaaaaaaa ruleeeee[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Marduk - Summer End Marduk - La Grande Danse Macabre Sepultura - Bloody Roots Megadeth - Holy Wars Megadeth - Tornado Of Souls Megadeth - Symphony Of Destruction Megadeth - A tout le monde Megadeth - Trust Megadeth - Family Tree Megadeth - Addicted to chaos Megadeth - Duke Nukem Theme Megadeth - Kill the king Megadeth - Kick the chair Megadeth - Scorpion Mega.. ehehe hepsi çok iyidir megadeth in[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Ferrero, 11 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: bence en güzel metal mangaaaaaaaaaaaaa ruleeeee hadi len: D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Bleeding, 11 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Marduk - Summer End Marduk - La Grande Danse Macabre Bende sıralicam bi iki tane.. Marduk - Of Hell's Fire Marduk - Stone Stand it's silen vigil Marduk - Burn my coffin Marduk - Dracul Va Domni Di Nau.... böle say say bitmez Bleeding:) Marduk Ruless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 panzer division marduk albümü var güzel o. christ raping black metal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çarpılacak onlar bi gün. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 immortal ayatollah dinleyin din kardeslerim. the djihad has just begun. budur metal. k thx. bye.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 metalin temel tasi gbi biseydir metallica.metal deil diyene yazik dyorm sadece..[signature][hline]whooaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: thanatos, 12 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: k thx. bye. ggthx[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Ferrero, 11 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: bence en güzel metal mangaaaaaaaaaaaaa ruleeeee İbrahim Tatlıses'den iyi tabi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar