Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball v3... başka söze gerek yok. (Eylül)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

said:
Syn, 31 Ağustos 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
Tüh be bende ne güsel Grizzly avlıcam diodum :(

of ya :( artık daha ileri vakitlere kalıcak hayaller[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

tAKA Pazar gününe kaydırma imkanımız var mı ?

Ps: C.tesi dershaneye ek ders koymuşlar 15.30 a kadar gıcık oldum. Gerçi c.tesi olsada kaçıp gelicemde boşuna dırdır çekmemiş olurum =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

18 Eylül herkese uygunmudur?
yoksa 11i yaparız Pazar günü

18 olmasının sebebi tam katılım sağlayalım o tarihe kadar yavas yavas gelen oluyor cunku listeyi yarın aksam soyleyecem.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

Okullar açıldktn sonra gelemm ben ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben
Bathory
UrZa
KenshinHimura
Lidriel (*)
Spidee (*)
Sixoms
MeSh
CusTodeM (*)
THARKAS (*)
DynamicK (*)
Malkavian
Desire_Endless
SirAnubis
Chemical
LonelyWolf
_black_angel_ (*)
Syn (*)

11 EYLÜL PAZAR !

Yukarıdaki listede KESİN GELECEM yada KESİN GELMEYECEM diye en geç 2 gün içinde bana ÖZEL MESAJ ile haber veriyorsunuz yoksa silinir isim listeden.

Gelmek istiyorsanız da bana özel mesaj atarak GELİYORUM BEN diyorsunuz.[signature][hline]34'life.
Sosyal ağlarda paylaş

11 i yaziyor orda hala 18 diyorsunuz ben aksam o.m atacam BEN GELİYORUUUUUM diye cunku annemler yok bu hafta okul acılana kadar onlar yokken gelebilir miyim bilmiyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

11 Eylül 18 degil

ARENA INDOOR da tadilat sorunu var, gecen hafta aradıgımda eylül başında bitirmiş olacağız 10 eylülde gelebilirsiniz dediler bugun aradım tadilat bitmedi abi dediler eylül sonuna sarkacakmış yani arena indoor un elemanlarla anlaştım indoor bulursak indoor bulamazsak kamuflaj alanlarına sahip geniş bir saha ayarladım orada yaparız. (orman değil bu sefer)

11 eylül...[signature][hline]34'life.
Sosyal ağlarda paylaş

tAKA hangi yakada bu saha ?[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

iskeleden alırsınız dimi beni =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...