tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3. Paintball zeytinburnu arena-indoor da düzenlenecek. Yine 1 saat öncesinden kadıköyden servis kaldırılacak Tarih 10 Eylül olarak belirlendi şimdilik arenada tadilat oldugundan dolayı 10'una kadar kapalıymış, (e bizim için daha iyi hale getiriyorlar mekanı...) Resimler Paintball v2 basliginda var gerci mekanın eski resimleri... gecen sefer orasi planlanmisti ama tadilattan dolayi gidilememisti. v2 den izlenimler için buradan... Bu sefer videoyu upload edin derdide yok cıkısta herkesin eline oyundan goruntuler birer kopya verilecek vcd olarak. Kesin katılırım diyenler bana Özel Mesaj atarak telefonları ile isimlerini bana bildirsinler. Başlığı kirletmeyelim boş yere karışıklık olmasın.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mümkün olduğunca sorularınızıda ö.m. ile sorun, gerek görürsem başlığa yazarım. kirlilik yaratmayin baslikta[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cümlemize hayırlı olsun. herkesleride bekliyoruz..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mavi takım aynı kalsın =)[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oo muthis gun secilmis helal taka geliyorum (tarih yakınlastıkca kesinlesir )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 http://www.arena-paintball.com/ resimler buradan sitesi bu heral:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ehehe süper oljak[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu sefer bende gelmek için kasacam. t.dağ dan 1,5 saat yol ama ist. karışık ya kaybolurum falan diye tırsıyom abi :( beni biri alsın esenlerden sdf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yine kişi başı düz hesap 50ytl mi diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 en az 50, ne kadar getirirseniz oyun o kadar keyifli olur sizin icin.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tarih güzel cumartesi olması iyi olmuş evime çok yakın araba ile 3 dk da ordayım :) aksilik çıkmaz inş gelirim[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende tr de olursam gelirim ancak birde ucreti benim yaptigim yerin tam iki kati mermileri falan hersey iki kati yani enteresan.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 normali bu istanbulda. ucret konulariydi suydu buydu gelecemdi gidecemdi ozel mesaj ile halledelim diyorum, basliga atmayalim onemli olmadikca. buradan sadece gelecek olanlarin listesini ve gerekli duyurulari yazarim. sonra yok cok sayfaydi yok okuyamadimdi usendimdi sudan bahaneler sunuluyor...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Up ! Taka kusura bakmada topici görmeyenler olabilir yukari ciksin biraz ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yok zaten liste verecektim :) said: Ben Bathory UrZa KenshinHimura Lidriel (*) Spidee (*) Sixoms MeSh CusTodeM (*) THARKAS (*) DynamicK (*) Malkavian Desire_Endless Şimdilik gelcem / belki gelcem diyenler bu listede, gelmesi beklenen birkac kisi daha var ve gelecek olanlar icinde yer bolbol var. İsminin sonuna * eklediklerim belki diyenler, en gec 5 eylüle kadar gelip gelmeyeceklerini bildirmeleri gerekmekte.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 27 Ağustos 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hafta ici soyliycem kesin olacagini simdi uzak olduu icin zamanı kesin gelebilecegimi soyliyemiyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yeşilköyde otuormda tam olarak nerde kalıo zeytinburnunda ? Edit:Tmm net sitesinden aldm.. [signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 28 Ağustos 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gelmek çok isterim..en sevdiğim şeylerden biri paint ball..:D ama çok yapamıyorum malesef :([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Gelecek olanlar 3 gün icerisinde bildirsin[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yer varsa kesin gelirim... yer varsa kesin gelirim... yer varsa kesin gelirim...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yer çok.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ekleyin o zmn beni de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşa yer var mı?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 onada yer var[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 benim arkadaşlarımın konseri varmış o gün gelemem...:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar