Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball v3... başka söze gerek yok. (Eylül)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

3. Paintball zeytinburnu arena-indoor da düzenlenecek.
Yine 1 saat öncesinden kadıköyden servis kaldırılacak

Tarih 10 Eylül olarak belirlendi şimdilik arenada tadilat oldugundan dolayı 10'una kadar kapalıymış, (e bizim için daha iyi hale getiriyorlar mekanı...)

Resimler Paintball v2 basliginda var gerci mekanın eski resimleri... gecen sefer orasi planlanmisti ama tadilattan dolayi gidilememisti. v2 den izlenimler için buradan...

Bu sefer videoyu upload edin derdide yok cıkısta herkesin eline oyundan goruntuler birer kopya verilecek vcd olarak.

Kesin katılırım diyenler bana Özel Mesaj atarak telefonları ile isimlerini bana bildirsinler. Başlığı kirletmeyelim boş yere karışıklık olmasın.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

normali bu istanbulda.
ucret konulariydi suydu buydu gelecemdi gidecemdi ozel mesaj ile halledelim diyorum, basliga atmayalim onemli olmadikca. buradan sadece gelecek olanlarin listesini ve gerekli duyurulari yazarim. sonra yok cok sayfaydi yok okuyamadimdi usendimdi sudan bahaneler sunuluyor...[signature][hline]34'life.
Sosyal ağlarda paylaş

Up ! Taka kusura bakmada topici görmeyenler olabilir yukari ciksin biraz ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten liste verecektim :)

said:
Ben
Bathory
UrZa
KenshinHimura
Lidriel (*)
Spidee (*)
Sixoms
MeSh
CusTodeM (*)
THARKAS (*)
DynamicK (*)
Malkavian
Desire_Endless

Şimdilik gelcem / belki gelcem diyenler bu listede, gelmesi beklenen birkac kisi daha var ve gelecek olanlar icinde yer bolbol var.

İsminin sonuna * eklediklerim belki diyenler, en gec 5 eylüle kadar gelip gelmeyeceklerini bildirmeleri gerekmekte.[signature][hline]34'life.

[Bu mesaj tAKA tarafından 27 Ağustos 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeşilköyde otuormda tam olarak nerde kalıo zeytinburnunda ?

Edit:Tmm net sitesinden aldm..
[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]

[Bu mesaj Syn tarafından 28 Ağustos 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...