Ati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Biz 3 ark oturup sabahlamaktayiz(Solonor,Diabolic ve ben) Eva yeniden izledik...Ve Bizim bir ark gelip sunu soyledi -Bu filmin adi ne abi? -Bu abi Evangelion -Yapma ya Elvan mi geliyo!! *!grup kopar* 2 .geyik ise 11 cd de Prof.Fuyutski Genç Gendou İkari yi karakoldan çikartirken Prof.Fuyutski bar da olay çikardağini ve İkari da bir anda ustune culladiklari soyliyor ve karşilik vericek sansnin olmadiğini Japonca cok guzel soyliyor(ananin.......... na koyiyim) diyor Japonca bizde bir tavsiye kesin izleyin!!! Bundan dolayi Animanin diyer yarisini koporak izledik halada kopuyoruz!!!!!!!! İzlemeyi unutmayin!! Bu sirada butun grup Shinjide NEFRET EDİYORRR hayir!!!!!!!!!![hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott wieb ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ikinci kısımda anlamadım ne demek istediğini tam olarak. şöyle bi toparla düşüncelerini öyle yaz...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: Ati, 19 July 2003 04:39 tarihinde demiş ki: 2 .geyik ise 11 cd de Prof.Fuyutski Genç Gendou İkari yi karakoldan çikartirken Prof.Fuyutski bar da olay çikardağini ve İkari da bir anda ustune culladiklari soyliyor ve karşilik vericek sansnin olmadiğini Japonca cok guzel soyliyor(ananin.......... na koyiyim) diyor Japonca bizde bir tavsiye kesin izleyin!!! Bu demek oluyor ki(gece gece açıklayamamışız =)) ikari japonca birşey diyor, ancak bu aynı zaman türkçede (anasının ...na koyim) gibi duyuluyor. Bunu anlatmak istemiştik. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ıkı olayda bende wardım olay tamamne japonların ıcıne bır turk sızmıstır bence:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 kırk yıllık Gendou İkari ...şak oğlanı oldu...[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar