Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evangelion Geyikleri!!

Ati

Öne çıkan mesajlar

Biz 3 ark oturup sabahlamaktayiz(Solonor,Diabolic ve ben) Eva yeniden izledik...Ve Bizim bir ark gelip sunu soyledi
-Bu filmin adi ne abi?
-Bu abi Evangelion
-Yapma ya Elvan mi geliyo!!
*!grup kopar*
2 .geyik ise
11 cd de Prof.Fuyutski Genç Gendou İkari yi karakoldan çikartirken Prof.Fuyutski bar da olay çikardağini ve İkari da
bir anda ustune culladiklari soyliyor ve karşilik vericek sansnin olmadiğini Japonca cok guzel soyliyor(ananin.......... na koyiyim) diyor Japonca bizde bir tavsiye kesin izleyin!!!
Bundan dolayi Animanin diyer yarisini koporak izledik
halada kopuyoruz!!!!!!!!
İzlemeyi unutmayin!!
Bu sirada butun grup Shinjide NEFRET EDİYORRR hayir!!!!!!!!!![hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben angst und sind allein

Gott wieb ich will kein Engel sein
Heaven Must Be Hell in Sky
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ati, 19 July 2003 04:39 tarihinde demiş ki:
2 .geyik ise
11 cd de Prof.Fuyutski Genç Gendou İkari yi karakoldan çikartirken Prof.Fuyutski bar da olay çikardağini ve İkari da
bir anda ustune culladiklari soyliyor ve karşilik vericek sansnin olmadiğini Japonca cok guzel soyliyor(ananin.......... na koyiyim) diyor Japonca bizde bir tavsiye kesin izleyin!!!

Bu demek oluyor ki(gece gece açıklayamamışız =)) ikari japonca birşey diyor, ancak bu aynı zaman türkçede (anasının ...na koyim) gibi duyuluyor. Bunu anlatmak istemiştik. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...