2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet allah korusun savaş cıktı diyelim sevgilinizi kime emanet edersiniz[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fıstık'a[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 en yakın arkadaşıma ki oda savaşa gider benle muhtemelen :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 babasına heralde[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o savaşa benden önce gider, beni birilerine emanet etmeye kalkar. dimi aşkım?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 12 Eylül 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 babasi dovuyormus bi de :D gitmeden gazi oluyorsun =D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 allaha emanet ederim.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o gazla savas orda baslar nasıl olsa savas baslamıs babasının hesabını benden sormazlar:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Onu da savaşa sokarım :horace:[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 2pac sana emanet ederim hiç şüphesizki...[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 emanetlerinize özenle bakılır :)[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 allaha emanet ederim kime edicem[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 baldız baldan tatlımıdır?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Lonely, 12 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: o savaşa benden önce gider, beni birilerine emanet etmeye kalkar. dimi aşkım? ben seni nereye emanet etsem acaba :-)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @Dainty: kır dizini otur evinde. hiç kadın kısmısı erkek kısmısına "ben seni nereye emanet etsem acaba" dermiymiş. Allah taş yapar. cık cık cık.... ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 banane ya bende savaşıcam :([signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok sana savaş mavaş. sen max payne de savaş ;)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Annesine...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 emalete emanet ederim. (Emaleth i tanımam etmem ama gecenin bi yarısı bu iğrenç espriyi yapasım geldi)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 geyik yaptık bide ciddi cevap vereyim kimseye emanet etmem. benim sevgilim kendi kendini savunabilecek kadar güçlü biri. eğer kendi kendini savunamayacak bir duruma gelirse onuda yanımda götürürüm. hem ülkemi hem sevgilimi savunabilecek kadar güçlü olduğumu hissediyorum.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 savaşları hala piyade gücüyle falan kazanmaya çalışıyorsak, "amarıga bize bişe yapamaz biz kuvayi milliyeyle butun dünyayı dize getürdüh!" zihniyetini devam ettiriyorsak ayvayı yemişiz biz zaten. sevgilimi kime emanet etsem diye düşünene kadar parça pincik olursunuz haberiniz olmaz. niye yazdım bunu simdi, nebilim boyle konuya boyle cevap :P[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 emanete ıyanet edılır gıtmeden parcalara ayırıp yanıma alayım barı:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ohannes hyde bavula mı koycan parçaları daha sonra.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok be kıyamam kı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vatan elden gidiyo millet sevgilisni düşünüyo puahahha[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar