Way Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 merhaba donanim imi ilgilendiriyo oyunu mu bilmiyorum ama benim sole bi sorunum var.. diablo 2 almıstım cok uzun zaman once oyunu yukledim(biraz sacma oldu bunu solemem neyse :) ) oyuna girmeye calıstıgımda araya intro giriyo sorası yukleme asamasında oyun kilitleniyo ve sole bi error ekranı cıkıyo tam olarak hatırlıyamıyorum ama ekran kartına asırı yukleme oldu gibi bisi bole bisi olması cok sacma hele diablo 2 gibi eski bi oyunda ekran kartım radeon 9600xt ozel fanı falanda var baya ii calısıyo directx son surum update ler son ama oyuna girince bole oluyo bi oneriniz var mi? aynı sorun warhammer:dawn of war da da oluyodu oyun acılıyodu bi sure sora ekran kartına asırı yukleme oldu diye error geliyodu her seyi en dusuk ayar yapmama ragmen diablo 2 i amd 600 geforce 2 ile bile calısıyodu simdi bilgisayar amd 2500 + 1.5 g ram ekran kartını yukarda soledim ve bole bi sorun oluyo komik bi durum yani :) yardım ederseniz sevinirim..
tBF Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya ben bu işlerden anlamam ama aynı halt bendede bi çok eski ounda oluyor m&m6 da bile tompraider2 de bile XP nin halt yemesi dedim 98 yukledim aynen soruna devam anlamadım yani.Umarım sorunun cevabını alabilirsinde bende faydalanırım:)
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 cd bozuk netten cek yada baska bi yerden daha al[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
Öne çıkan mesajlar