rallici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 beyler en bu kenin hastasıydım bu gün verdim formata dedim a.q geleceğimden değerli silsinler a.q evden kardeşim silse oyunu boğazlarım babam silse yakarım dedim baba bu bilgisayarı al birisine ver format çeksin ben bilmeyeyim babamda akılladın dimi kerata dedi:D bende napayım dedim sonra format atıldı şimdi koyu yeniden indiricem bugün sade c 1saat oynadım artık bundan sonra günde en fazla 1,5 saat oynuycam en baştan keyi indirme linkini verirmisin bu oyunun tutkunu çok varsa benim gibi yapın bak görün çok yararı olucak günde sade 2saat bunu geçmeyin bugün format çektim ark.larım beni internete çağırdı hyr.dedim hemde biz ısmarlıycaz 4 saat dediler ama yinede gitmedim lütfen konun linkini bekliyom az oynucam artık 2 saat önceden sabah 9da kalkıp akşam 11e kadar öyleydi artık çok az oynucam çok iyi oldu yazım biraz uzun ve sıkıcı oldu bence:D:D[signature][hline]nick:Ralli_kardesligiTR lvl:54 job:papermage np22437 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 www.inndir.com dan arama yap orda var ama KO KE diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: kokolo, 12 Eylül 2005 18:09 tarihinde demiş ki: www.inndir.com dan arama yap orda var ama KO KE diil tam olarak ne yazıcam knight empire yazdım çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokolo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 knight online KO var dedim KE diil[signature][hline]KE sux :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar