Queen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Son zamanlarda popüler olduğunu düşündüğüm bu dili sıfıra(vb ile asp bilgim var zorlanmam) yakından öğrenmem için bir ebook var mı (ingilizce de olsa olur)? Geçen gün d&r da gördüm okudum bayağı kolay ve eğelenceli geldi ama 30 milyon paraya kıyamadım yani nası olsa ebookunu bulurum diye.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence düz book al, bende var e-booklar, işkence gibi geliyorlar. Ben düz c # kitabı almayı düşünüyorum şahsen.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bence katiyen gidip kitap da ebook da almayın. ilgilendiğiniz konu ile ilgili forumlara çok sık girin, projelere katılın[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Benim önerdiğim 2 kitap var. O'Reilly - C# Programming McGraw Hill - Advanced C# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar