Xaero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Programı bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1 aydan beri 2 tane forum şifresi saklayarak deniyorum. Gerçekten password secure konusunda başarılı bir program. Benim özellikle sevdiğim kısmı ise çok yüksek seviyelerde random password üretmesi. Sonuçta şifreleriniz ne kadar karmaşık olursa bi o kadar güvenli fakat bi o kadar hatırlanması zor oluyor. Böyle sorunlarınız varsa ve güvenlik istiyorsanız bende KeePass çok iyi bir alternatif. Bu arada programın Türkçe dil desteğide mevcut. ScreenShot Download Türkçe Yama[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çok saol çok güzel bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bizde zzamanında buna benzer bi program yapmıştıkta taşa tutmuşlardı nasıl güvencez diye heh[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çekiyorum umarım iyi çıkar.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Lixad, 12 Eylül 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bizde zzamanında buna benzer bi program yapmıştıkta taşa tutmuşlardı nasıl güvencez diye heh Valla programı 1 ay denedim. Bilenen bütün güvenlik programlarından geçirdim. (Antivirüs . firewall , spyware) Bilgisayarda hiçbi port açıp dışarlara bişey yollamaya kasmıo. Ben memnun kaldım hem 128bit'lik güvenli ascii karakter içeren şifrelere sahibim. Hemde hiçbirini aklımda tutmak zorunda değilim :) Ama genede maillerimin şifreleri aklımda ne olur ne olmaz :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar