Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı canlı hırsızlık!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 11 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki:
Duyarlı bir vatandaş olduğun için tebrik etmek isterim.
[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
Bikaç gündür dışarı çıkmıyordum zaten, bikaç gün daha çıkmasam iyi olucak gibi gözüküoyr:-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 11 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
vay pis ispiyoncu.

sölenir mi lan adamın ekmek parası !!

heaha
[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Mesaj tarihi:
Aradhell bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesiyle yola çıkma. Yarın öbürgün senin evine girer allah korusun sadece malını deil canını bile alabilir uyanırsan vs..[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Mesaj tarihi:
Saklayacak milletten gizleyecek birşeyimiz mi var:-p Don dediğim Şort. Kısa marka bi şort=)) Aslında o anda ben onu düşünüyordum. Hırsız kaçtıysa asılsız ihbardan nezaret vs.. ondan tırsıyordum o sırada yoksa bi donun aramızda lafımı olur:-)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Mesaj tarihi:
Rüya falan olmasın? Şirinler falan da karışmış işin içine :P

Diğer maceralarını da bekliyoruz abi.. :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
Bütün gece Bi yandan içip bi yandan şirinler serisini izledikten sonra her dk beynimin içinde şirinlediler=)
Berbat bi yer bu bakıköy. Hergece hızını alamayan spor otomobillerin dükkanlara mağazalaramı girmesi dersin, 3-4 gecede bir bomba vari şeylerin patlaması patlatılmasımı dersin, Hırsızlık-Cepçilik mi dersin.
Yaşanmaz buralarda, gidiyorum bu diyarlardan göçediyorum yurtdışına=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 11 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
vay pis ispiyoncu.

sölenir mi lan adamın ekmek parası !!

heaha

İyi güldüm :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki:

Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Mesaj tarihi:
gerçekten örnek bir davranış.
misal, bizim pederin de buna benzer şekilde (benim de şahit olduğum) 3 hırsız yakalatma, caydırma gibi hadiseleri oldu. her biri ayrı maceraydı. gecenin yarısında bütün mahalleyi ayağa kaldıran bir baba. ilginçti.
  • Yeni Oluştur...