Genor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Selamon, 11 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki: Duyarlı bir vatandaş olduğun için tebrik etmek isterim. [signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bikaç gündür dışarı çıkmıyordum zaten, bikaç gün daha çıkmasam iyi olucak gibi gözüküoyr:-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: elaidi, 11 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: vay pis ispiyoncu. sölenir mi lan adamın ekmek parası !! heaha [signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Aradhell bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesiyle yola çıkma. Yarın öbürgün senin evine girer allah korusun sadece malını deil canını bile alabilir uyanırsan vs..[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ıı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 vayy be... don terlik asagiya da inmissin ya yani :)[signature][hline]Bal adam...
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Saklayacak milletten gizleyecek birşeyimiz mi var:-p Don dediğim Şort. Kısa marka bi şort=)) Aslında o anda ben onu düşünüyordum. Hırsız kaçtıysa asılsız ihbardan nezaret vs.. ondan tırsıyordum o sırada yoksa bi donun aramızda lafımı olur:-)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
bonfbonf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Rüya falan olmasın? Şirinler falan da karışmış işin içine :P Diğer maceralarını da bekliyoruz abi.. :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bütün gece Bi yandan içip bi yandan şirinler serisini izledikten sonra her dk beynimin içinde şirinlediler=) Berbat bi yer bu bakıköy. Hergece hızını alamayan spor otomobillerin dükkanlara mağazalaramı girmesi dersin, 3-4 gecede bir bomba vari şeylerin patlaması patlatılmasımı dersin, Hırsızlık-Cepçilik mi dersin. Yaşanmaz buralarda, gidiyorum bu diyarlardan göçediyorum yurtdışına=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: elaidi, 11 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: vay pis ispiyoncu. sölenir mi lan adamın ekmek parası !! heaha İyi güldüm :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şirinleri nerden buldunda izledin ki? spongebob fetişin vardı en son senin negüzel nie şirinler?[signature][hline]Alo-matik Pati - ?
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gözcü gargamel miydi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gerçekten örnek bir davranış. misal, bizim pederin de buna benzer şekilde (benim de şahit olduğum) 3 hırsız yakalatma, caydırma gibi hadiseleri oldu. her biri ayrı maceraydı. gecenin yarısında bütün mahalleyi ayağa kaldıran bir baba. ilginçti.
Öne çıkan mesajlar