lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vizyon da x files ı görünce aklıma geldi birden.belki bazılarınız okumuştur ama ben genede koyiim buraya. 1-uzaylılar dünyaya iner, müslüm gürses'le karşılaşırlar, olaylar gelişir... - merhaba dünyalı... - müslüm babayım ben - merhaba müslüm baba biz dostuz - dostlar sağolsun, siz de sağolun 2- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - olsuuun siz de güzelsiniz siz deeaaa 3- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - buradan hepinize selam gönderiyorum, gözlerinizden öpüyorum 4- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz -alfa 14 tersine dönsea vazgeçmeaaam -allah! haydi arkadaşlar! * 5- bizi liderinize götür dünyalı - lider mider yoooook hepimiz kardeşiiizz yapmayıııın etmeyiiiiin gözünüzü seveyiiiiim neşeaaa 6- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - gelin gelin, ben de urfa'dan gelmiştim gençliğimde 7- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - olsun syntak14'lüler de insandır gardeşim - değiliz 8- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - olsun syntak14'lüler de insandır gardeşim - değiliz - anteninizden öpüyorum 9- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - ayaklarınıza sağlık gönüllerinize sağlık öpüyorum hepinizi - gezegenimiz sardokarlar tarafından yok edildi - ee ne demiş şaiiiir mal da yalaaan mülk de yalaaan var biraz da sen oyalan neşeaaaa neşeaaaa 10- bak scully, müslüm baba... - mulder ben böyle şeylere inanmam... - gönül dostlarımsınız benim, her şey yalaaaannn... - şimdi bana inandın mı scully? 11- binlerce ışık yılı ötedeki syntari alfa 14 gezegeninden geliyoruz - hepimiz uzun bir yolun yolcusuyuz - bir kurt deliginden gecerek geldik, milisaniyelerle - belli ki yollarin kurdusunuğğz 12- türünüz hakkında bilgi edinmek için seni kaçırıp parçalara ayırmak zorundayız - jilet yok jileettt lütfeeann gençlerr olmuyorrrr bakın öpüyorum siziiii 13-mulder- batsıın bu dünyaaaaa bitsin bu rüyaaaaa scully- mulder? napıyorsun burda bu arkadaş da kim? mulder- türkiye denen bi yerden geliyormuş.. pek güzel söylüyor abim. gel sende katıl. müslüm baba- gel bacım gel bak ne güzel rakı sofrası kurduk, arkadaşta pek dertliymiş.. scully- tanrım bunlar birer hayal olmalı. mulder kendine gel.. mulder- haydi scully. geeal gel. hem kaç kez yanıldığımı gördün? scully- oh brother ...ekşi[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 C/P sux ıstıyen gıder ekşiden okurdu zaten patıyı akşi content ı ıle doldurmaya luzum yok muslum babanın dedıgı gıbı adam oldurebılırım ama cınayet işliyemem[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 E güzelmiş. Arada bazıları var ki pek komikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 scully-mulder-müslüm baba üçlemeleri güzelmiş.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 igrenc otesi laaan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çoğu es içeriği gibi komik değil.. yine de sağol :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ıg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 merhaba dunyalı bız tostuz tost degıl dost[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Cesedi bakırköyün arka sokaklarında bulunmuş İçki dolu bedeni musalla taşına konmuş Dua yerine Ferdi den okunmuş Ne Ferdi ne Orhan anlatamaz derdimi Sen söyleee Müslümm BABAAAA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Viktor, 11 Eylül 2005 03:56 tarihinde demiş ki: C/P sux ıstıyen gıder ekşiden okurdu zaten patıyı akşi content ı ıle doldurmaya luzum yok muslum babanın dedıgı gıbı adam oldurebılırım ama cınayet işliyemem patiyle ekşinin ne alakası var ben ekşiyi sevmiorum , girmiyorum , protesto edip okumuyorum :) neden 15 günde bir accountumu silen bir yere üye olup okuyayım ki ? ben derim ki c/p ruls ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Toledor, 12 Eylül 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Cesedi bakırköyün arka sokaklarında bulunmuş İçki dolu bedeni musalla taşına konmuş Dua yerine Ferdi den okunmuş Ne Ferdi ne Orhan anlatamaz derdimi Sen söyleee Müslümm BABAAAA NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ Bunu ciddi olarak mı yazdın, yoksa espiri olsun diye mi? Ben espiri olarak alıyorum. Çünkü accayip güldüm :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Çook önceleri bi müslüm baba hayranının yazdığı bir şiirdi. Radyodamı dinledim yoksa birinden mi duydum hatırlamıyorum baya oldu=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 c/p niye sux ki ne zamandan beri birşeyler paylaşmak sux oldu.Herkes ek$i'ye girmek zorunda mı ? öeah[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 - bak scully, müslüm baba... - mulder ben böyle şeylere inanmam... euh bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: EagleEye, 12 Eylül 2005 14:51 tarihinde demiş ki: - bak scully, müslüm baba... - mulder ben böyle şeylere inanmam... euh bu iyiymiş eet bi bu guzel dierlieri sux bence ama emege saygi biraz![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar