Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufacık bir asp.net sorusu

zgrw

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben adamdan multiline textbox ile veriyi alıyorum ve mdb database ime kaydediyorum ama , şöyle bir problem var , newline ları database e boşluk olarak kaydediyor ve label a yazıncada , newline yerinde boşluk basıyor :) bunu nasıl düzeltebilirim ? enter basılınca otomatik n mi yazdırmak lazım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir soru daha , siteye giren kişilerin ekran çözünürlüğünü almanın bir yolu varmı :) adamın ekran çözünürlüğüne göre property ayarlamam lazımda :D

dil : c#[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

çok saol :)

ekran çözünürlüğünü return etmedi :) text e yazıdayım dedim hiç bişey yazmıyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik

[Bu mesaj zgrw tarafından 12 Eylül 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki saol bende arattımda pek bişey bulamadım senin dediğin yazıyor hep :) birazdaha aratayım ben :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla asp kabul ediyor bu ua_pixels'ı. şöyle bir js fonksiyonu var istersen:

[code=php]
[/code]
dikkat edersen biri session biri cookie'ye yazıyor. cookie'ye yazmak her loginde tekrar tekrar atamaktan daha mantıklı olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

ya çözünürlüğü aldım ama onun içinde yönlendirme yapmam gerekiyor :) aptal bi yöntemle alıyorum :) 1 salise kadar bir zaman kaybı oluyor :D senin verdğin likteki yöntem çalıştı ama işte oraya buraya yönlendirmekte kötü oluyor :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

ne için site yapıyorsun bilemiyorum da aklıma gelen birkaç şey
-iframe içinde detectscreen.aspx açtırabilirsin. buradan ekran değerini alıp session ya da cookie'ye yazdırabilirsin. eğer adamın ilk gördüğü sayfa resize istemiyorsa (login ekranı vs) burada değeri session'a yazarsın. asıl açıldığı yerde redirect yapmadan açtırmış olursun.
-eğer aynı adamlar dönüp dönüp gireceklerse (forum vs gibi) bir kere cookie'ye yazarsan sorun olmaz sanırım.
-javascript kontrolü yaptırabilirsin. res 1024x768'den farklı ise detectscreen.aspx'e yönlendirir. screen.height != 768 bile yeterli bir kontrol olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

ya şunun için lazım , guestbook yazıyorum . kendi datagridimi fln yazdım sadece datagrid deki panellerin sayfaya tam oturmasını istiyorum . yani sağda solda boşluk kalmadan tüm sayfayı doldurması gerekiyor :) redirection çok zaman kaybettiriyor insana :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...