Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar ben diezdeki charımı satıcam nette msj atan bi arkadaşa. Fiyatta falanda anlaştık. Ama almak isteyen arkadaş ve ben farklı şehirlerdeyiz. Satışı güvenli bi biçimde nasıl yapabiliriz? Bi yöntem bilen varsa yardım edebilirse çok sevinirim.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 karakteri önce itemsiz ver sonra karakteri alsın dt sini verme paranın yarısını yollasın sonra dt yi ver sonra hepsini yollayınca itemleri ver .. cünkü oda sana senin ona güvendigin kadar güveniyor.[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biraz düşün bulursun böle bi konu için topic a.çmaya gerek yok :yapma: :yapma: :yapma:[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi fikir domain satma konusunda bir sürü aracı firma var buradada gördüğüm kadarıyla paticik forumlarına baya güveniliyor admine yada forum yetkililerinden güvenilen birine hem şifre hem para gönderilsin o şekilde halledilsiin yanlız domain satışlarında aracı olan ücret alıyordu burda ne yaparlar bilemem :)[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şifre ve id verince dt bulunabiliyo. Program var. Daha güvenilir bi yöntem bilen var mı?[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Düşünmeyi denesen ?[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BADDAL, 11 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: biraz düşün bulursun böle bi konu için topic a.çmaya gerek yok :yapma: :yapma: :yapma: Bulamadım ki forum açtım. Bunda kınayacak ne var? Dt vermeme olayını onaylıyosan o olay güvenilir değil.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: DreamTurk, 11 Eylül 2005 17:31 tarihinde demiş ki: bi fikir domain satma konusunda bir sürü aracı firma var buradada gördüğüm kadarıyla paticik forumlarına baya güveniliyor admine yada forum yetkililerinden güvenilen birine hem şifre hem para gönderilsin o şekilde halledilsiin yanlız domain satışlarında aracı olan ücret alıyordu burda ne yaparlar bilemem :) Forumda alan yetkililerine güvenerek trade aklıma geldi ama daha önce satış yapan arkadaşlar nasıl yapıyodu bunu öğrenmek istedim.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Uplıycam. Bilgi lazım.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Need help![signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 olm bilen olsa yazardı :) neyse bence o işe hiç girme benim char gitti o şekilde biliosundur belki. dt yi bulan programlar var direk sıçarsın yazık oluır.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yapılabilecek pislikleri biliyorum tabiki. Ama oyunu daha fazla oynayacağımı sanmıyorum diez de büyük olasılıkla cypherda da kasmayacam. Artık bakacaz durumlara göre. Bu sene öss ye kasacam. Hem üni hem öss beraber olunca ko ya vaktim olmayacak.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 msn e giremiyorum özel mesajlarına baksana burdan[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bence satma şehir dışındakı birine cidden riskli bir iş.Ben asla yapamam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şimdilik duruyo riskli satış yapmam.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar