jeefo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya baglanmaya calistigimda: "hizmetle baglanti kurulamadi.bunun nedeni yanlis proxy veya güvenlik duvarı ayarları olabilir......." diyo...napcam bilen varmi?bu arada 7.5 kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şu an bende de sorun var düzelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben de bağlanamıyorum yaklaşık 1 haftadır. Elalem bağlanıyor ama? Bizde mi acaba sorun[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben 2 aydır böyleyim :( proxy kullanarak bağlanabiliyorum ancak yok mu başka yolu pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 İşin ilginç tarafı Hotmail Support'a ve mailime de giremiyorum, sadece Messenger ile ilgili değil problem.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben de, hotmail, msn.com falan giremiyorum deli olucam : ban mı yedik nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar