maxkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Glacier mage de stat point leri kime vermek gerekior. Çünkü az da olsa mp ye versem bile atack power im yükselmio. Ha bi gayret yardımcı olun bi..[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 160 int gerisi mp[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Saol baba... Sen bilen bir arkadaşsın sanırım. MP atak gücü de diğeri neyi artırıo....[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mp vuruş gücünü int ise MANA nı yani hp nin altındaki mavi bar varya onu arttırır... evet mage oynadım glacier/light tım hatta[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 INT mana nı yükseltir , lvl kastıkca 160 a kadar int e werirsen 160 tamamlanasıya kadar elinde wood stafflan dolaşırsın ki saten serverlar da we oyunda bi problem war oyunda stafflar çalışmıo 2 int bi MP çalışırsaan rahat edersin çünkü 160 en son giyilecek şeyin istediği int seviyesidir onun için daha işin başında pet magician complete lerini giyemiceene göre 2 int bi mp çalış[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ama onun bır sırası var sanırsam ilk baştan başlayarak sürekli int. everilmeyecek diye biliyorum bazı lvl lar için mp de gereklı oluyor çünkü giyecekleri şeyler mp de istiyordu sanırsam.(tamda hatırlamıyorum uzun zamandır mage oynamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: maxkin, 12 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Glacier mage de stat point leri kime vermek gerekior. Çünkü az da olsa mp ye versem bile atack power im yükselmio. Ha bi gayret yardımcı olun bi.. stat pointleri kimseye vermiosun sende kalıo lazım olur :D:D:D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar