CoWaK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaslar buraya Hangi yaratık ne exp veriyor kesenelr yazssın pls. Bolece herkes bilgilenir. Ben yazim ilk 63 lvl de apos gold pre ile salam bir guruptaysan 7000 veriyor az ezik olursa 7500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu cok goreceli bi soru her lvl e gore apos farklı xp veriyor ve ayrıca KE ile gelen yeni durma gore party e gore farklı xp alıyorsun http://forum.paticik.com/view.php?id=142940[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoWaK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben kendi lvlimi yazdım zaten partiyide apos! ve katılımcı durumunuda :) görece yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 asıl ezilenler büyücü tayfası oldu yan skill de LR degilse işi biti maradonda nova ile anca worm kesecekler artık ben saglamım diyen eski gelenler sımdı apos party plz yazıyo dikkatini cekiyorum burum rouge asasin ve warrior ler ıcın zaten aynı :D devam apos ve centure :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: KONUR_ALP, 12 Eylül 2005 03:30 tarihinde demiş ki: asıl ezilenler büyücü tayfası oldu yan skill de LR degilse işi biti maradonda nova ile anca worm kesecekler artık ben saglamım diyen eski gelenler sımdı apos party plz yazıyo dikkatini cekiyorum burum rouge asasin ve warrior ler ıcın zaten aynı :D devam apos ve centure :D Nova novadır kardeş. Ash Knightlara sopasız bile 1800 vurabiliyorum :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sekant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Warriorlar için nasıl aynı çok farklı artık. Prp yapamıosun önceden harpyde pro yapınca en az 100ex geliodu. Bu sadece 1 tur için ama artık öle bişey kalmadı. Artık tek tek dts kesioz bi tanesinden partiye göre 7000 ex gelio. Çok şey fark etti. Önceden ben ash partisine girmezdimbile lvl 50 yi geçtikten sorna şimdi ash bile kesiom. Zaten pro yapsan bile büyücüler kesemio. Artık warriorlar roguelerle birlikte dts ve ash lara asılıo. Bu dabüyücüleri çok etkilio zaten mageler doru düzgün bişi kesemio ash ve dtslerde dolu olunca işleri çok daha zor.[signature][hline]diez warrior ====> lvl 54 proydu bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 cowak level 63 olan senmisin ? eğer sensen yazıklar olsun sana[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar