hella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 nedir bu be ?! ya md si sapıtır canı kaydetmek istemez, ya usb çalışmaz. ya manuel record canı istemez çalışmaz. ya kaset bozulur kaydettirmez. Şimdide TrProtected diyor ? Nedir bu ? Cinnet geçirmek üzereyim.. Kasetin üstündeki protection la alakası yok ama deliricem burda. :hrr:[hline]G-power a.k.a gehena
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bana sat alirim makul fiyata[hline]
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 USBden kaydettiğin trackleri bölemezsin birleştiremezsin move edemezsin, discde USBden kaydedilmiş bi track varsa erase disc yapamazsın falan, track protection olayı yani iğrenç bi olay, güvenlik amaçlı koymuşlar. ancak USBden silebilirsin move edebilirsin vs o trackleri[hline]wastiee
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 puahha infected bende öle dedim hatta ben bana beleşe yolla dedim adam kesin şu an çekiç almıştır eline ahha[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Öne çıkan mesajlar