shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 beyler oyuna giren warmı son bikac saatte?[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Var ama forumu çok sevdigimden hala postları okuyorum. :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne olcak peki bu böle neree kadar gitcek? alt yapı sorunu 1 2 gün daha sürer heralde[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 warmı bi ipnelik dedikleri gibi oyunun formuna bakan oldumu? yazıolarmı türklerin ip banlanmıs die harbiden?[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben hala giremiom oyuna[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 diez beramus ares açık şuanda ama x kapalı ne keremetse sinir olmaya başladım artık 2 3 gündür oyuna giremiyorum delirecem bi oyun yüzünden sinir sistemim alt üst oldu a.q[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ne meraklısınız Küfür etmeye.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar