shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 beyler oyuna giren warmı son bikac saatte?[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Var ama forumu çok sevdigimden hala postları okuyorum. :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ne olcak peki bu böle neree kadar gitcek? alt yapı sorunu 1 2 gün daha sürer heralde[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 warmı bi ipnelik dedikleri gibi oyunun formuna bakan oldumu? yazıolarmı türklerin ip banlanmıs die harbiden?[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
shadow_walker Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben hala giremiom oyuna[signature][hline]ah abicim ya bi hacklendim bidaha toplyamadım kendimi gel duel +7 shard +7 full chitin we pp we +9 full takılar geeeeeeel
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 diez beramus ares açık şuanda ama x kapalı ne keremetse sinir olmaya başladım artık 2 3 gündür oyuna giremiyorum delirecem bi oyun yüzünden sinir sistemim alt üst oldu a.q[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ne meraklısınız Küfür etmeye.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Öne çıkan mesajlar