Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 areste kaç tane lvl 70 human var bilmiyorum ama bu gün f9 devil ve 4 tane mage town rush yaptılar ve townun içinde oturuyorlardı resmen kuleler çalıştıgı halde bunun üstüne kafama ice strom ve meteor yiyince dogal olarak öldüm kuleler 1000 vurdugu halde bunlar nasıl town rush yaparlar anlamadım anlam veren varsa bi cevap versin... ve sanırım 3 mage te lvl 70 ti[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: asdasdas, 12 Eylül 2005 09:17 tarihinde demiş ki: buna rağmen mike 2 defa xped oldu :D ohh iyi olmuş :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 kuleler 1000 vursada adam level 70 mage unutmayın eşşek gibi resistancesi olailir kasarsa[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: VW_, 12 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Böle saçma forumlar açıp ta milleti suçlamayı ne zaman bırakcaksınız? F9devil 70 lvl bi Barbarian.. Kuleler sana 1000 vurur o adama taş çatlasa 350-400. O adamın üzerindeki itemleri ben biliyorum ve adamın üstündeki itemleri gerçekten sölüyorum mükemmel.Adam tek başına 20 kişinin arasına dalıyo da yatmıyo Kulelere mi yatcak ? saçmaysa yazmak zorunda deilsin sana zorla yaz diyen olmadı ben sadece ögrenmek için sormuştum cevabımıda aldım neden herkonuya böyle atlarsınız merak ediyorum[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Vw bence saçma bi topic değildi adam mantıklıca sormuş bu kadar basit. Neyse Arkadaşlar biraz düzen olsun ve konular dağılmasınn lütfen[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende 1100 def. var bana nasıl 1000 vuruyo kuleler adamda 2000 def. mu varda 300 400 vursun[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 gelsin kapışsın benle ohhkkk +6 küpe lerim +6 yüzüklerim +6 kolyem +6 kemerim var hıh[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 f9devil bana en fazla 700 vurdu oda en fazla ortalama 300 400 vuruyo ama adam çok seri oldugu için bazen yatıyorum ya zaten daha yeni yeni czye girmeye başladım areste o arese pek alışık deilim diezde oynadıgım için hiç kafama ice storm veya meteor yemedim :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: VW_, 12 Eylül 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Böle saçma forumlar açıp ta milleti suçlamayı ne zaman bırakcaksınız? F9devil 70 lvl bi Barbarian.. Kuleler sana 1000 vurur o adama taş çatlasa 350-400. O adamın üzerindeki itemleri ben biliyorum ve adamın üstündeki itemleri gerçekten sölüyorum mükemmel.Adam tek başına 20 kişinin arasına dalıyo da yatmıyo Kulelere mi yatcak? F9devil'la ben ikimiz kaç kere girdik town a yanımıza bi tane BP aldık o da benim için yatmıym die.. Kuleler eskisi gibi ezik deil bana 700-700 çakıyo :D [Bu mesaj VW_ tarafından 12 Eylül 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] anlamadım sende kaç defasn varki sana 700 vuruor? assasinsin en kral itemin olsun 62 lvl adamsan 400 ac kagıtlardan basarsan 1100 defansın olur ki bu adama 850-900 vuruo towerler senin defansın kaç merak ettim bak şimdi.[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 belki fr kullanıodur :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 defender of the lord +7 var üstümdekiler +5 +6 bide 300 ac basıyorum 1100 def. falan oluyo bidahaki sefere ss alıp göstericem snaa bana kaç vurdugunu o zaman belki inanırsın[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: VW_, 12 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki: Sana söz bir dahakine gerekirse yatıcam town'a girip. Ama bunu sana göstercem. Mage arkadaşlarım saolsun :D F9 ben ve bp dedin !!!![signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 pardon defans kaçtı?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya koyucam itemine böle item item diye zırlayan adamlardan tiksiniyorum.[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: VW_, 12 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Üzerimdeki itemleri de sayıym istersen. Belki hacklersin charımı ? adam defansını soruyo neden bu kadar abartıyosun her cümleyi anlamıyorum sen bana def. ımı sordun ben cevap verdim başkası sana sorunca sen niye düzgün cevap vermiyorusn ?[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 defans dediğin nedirki gülüm. Aşk warriorurn goblin full plate ile gezmesidir[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün cz de daldıgım adamları genelde tanırım ve benim defans 900 seninde tahminimce 750-800 arasıdır bana towerler 960-900 civarı vuruor ve sen diosunki bana 700 vuruo merak ettim sen hacklemem icin bi sebep söylermisin defansını bildiin bi adamı hackleyebilecek kadar hack bilgin varki soruosun benim yok malesef yani defansını sölemen seni hacklemem anlamına gelmez.. devamınıda uzatmayalım sana 700 vurmaz towerler bunu iddia ediyorum baskada bişi demiyorum oki[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 alah hepimizi güldürsün :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaşlar guard towerların verdiği attack çoğunlukla defansla alakalı birşey değil verdiği asıl guard towerın attackını kesen FR dir şöle bir örnek vereyim ekilerden çook eskilerden KO dan :) ben 62 level wariorum defansım ac ile birlikte 1030 oluyor ve KO da guard tower 225 ile 275 arası çalşıyordu ancak FR 200 talia giyince ise 100 105'e birde üstüne flame mageden FR alınca 70 75 e düşüyordu defansla alakalı birşey değil bence guard tower ın verdiği attack.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 anlatamıyoruzki .[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Ben Cz ye bi kere gittim o da lvl 38 ıkın :DAma salagın birini yatırıştım tabi bende mageler tarafında yatırlıp atılmıştım o da ayrı mesele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Sonuç ?[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar