Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 & 2006 Öğretim yılı

Azraeel

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.2005 2006 yılı Okul dönemi yarın başlıyor.Ultima Online ın büyük bir kitlesini oluşturan öğrenci kardeşlerimizin yeni Öğretim yılında Fatalwar Online Gaming ekibi olarak tüm kalbimizle başarılı olmalarını diliyoruz.

Unutmayınki Ultima Online size hiçbir zaman bir gelecek veremiyecektir.Bu tüm oyun grupları içinde geçerlidir.Sizlerden ricamız geleceğinizi oyun platformlarında değil Eğitim alanında aramanızdır.

Saygılarımla[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!

TARAFSIZ PLATFORM & Uosphere.com Copyright @ 2004

FATAL WAR UO GAMING
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azraeel, 11 Eylül 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
Unutmayınki Ultima Online size hiçbir zaman bir gelecek veremiyecektir.Bu tüm oyun grupları içinde geçerlidir.Sizlerden ricamız geleceğinizi oyun platformlarında değil Eğitim alanında aramanızdır.

arkadaşlar cidden bu tarz şeylere kafanızı yormayın, gidin dersinizi çalışın. yaş ilerledikçe bu geçirdiğimiz zamanların ne kadar boş olduğunu anlayacağız. bunu şimdiden bilelim, ona göre davranalım. geleceğimiz uo'dan daha önemli.
ben de bu sene üniversiteye başlıyorum, adam gibi dersime çalışıcam, deli gibi bütün gün uğraşmayacam şu online oyunlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel,konunun yeri olmamasına rağmen kimse laf kavgasına girmemişken bende bir kaç cümle yazmak istedim.
Okuyan bütün arkadaşlarımıza derslerinde başarılar dilerim."taz'a" kesinlikle katılıyorum..
Bütün iyi dileklerimle hepinize kolay gelsin..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

şanssız bir açıklama olarak görüyorum bunu.. Bir Oyun sunucusu sahibi bile böyle düşünüyorsa vah bizim vah oyun serverlerinin haline.. Bunu meslek gibi edinip en ileri noktaya çalışmak gerek.. Ultima Online hayat demek.. Sen emek vermişsen server sahibi olarak, sonuna kadar ciddi götürüp, iyi şeyler başarmak gerek.. en azından ben böyle düşünüyorum[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş

tek cevabım gülmek.meslek ultima server ileriye daha başarılı en iyisi bilmiyorum ultima hayat demek falan yani anlayqamıorum oyunun hayatı mı olur ya.Bilmiyorum yorum yapmayacağım takılın siz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 11 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
şanssız bir açıklama olarak görüyorum bunu.. Bir Oyun sunucusu sahibi bile böyle düşünüyorsa vah bizim vah oyun serverlerinin haline.. Bunu meslek gibi edinip en ileri noktaya çalışmak gerek.. Ultima Online hayat demek.. Sen emek vermişsen server sahibi olarak, sonuna kadar ciddi götürüp, iyi şeyler başarmak gerek.. en azından ben böyle düşünüyorum

Yarın bi gün asosyelleşip odun gibi biri olursan asıl o zaman anlarsın hayatın nası bişey olduğunu[signature][hline]from exile...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gün okula gitme gafletine düşmedim ve mis gibi evde kaldım ohhh..

ben lise 2 ye gidiyorum.. 2yıl sonra öss bi 4-5yıl da üniversite desek 7 yıl... bu kadar süre sonra türkiyenin hali meçhul... ne olacağımız meçhul.. o yüzden kafanızı takmadan bugünü yaşayın nasıl olsa türkiyede meslek edinmek yüksek mevkiide tanıdıklarınız olunca kolay bir şey..

ama artık uo ilede vakit geçmezki.. nereye kadar izometrik oynayacan.... gidip doğru düzgün bir oyun bulsanız tamam... (:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 11 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
öeh madem böle oynama hacı ne kastın bu kadar ben manyak gıbı uo oynuyorum okul 3. sü oluyorum nası olcak bu iş ?

hangi okulda 3. oldugun da onemli..
buyuk denizin kucuk balıgı mı yoksa kucuk denizin buyuk balıgı mı olayı...[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark_Soul, 12 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
said:
Mike, 11 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
şanssız bir açıklama olarak görüyorum bunu.. Bir Oyun sunucusu sahibi bile böyle düşünüyorsa vah bizim vah oyun serverlerinin haline.. Bunu meslek gibi edinip en ileri noktaya çalışmak gerek.. Ultima Online hayat demek.. Sen emek vermişsen server sahibi olarak, sonuna kadar ciddi götürüp, iyi şeyler başarmak gerek.. en azından ben böyle düşünüyorum

Yarın bi gün asosyelleşip odun gibi biri olursan asıl o zaman anlarsın hayatın nası bişey olduğunu

Emin ol senden çok daha sosyalim emin ol.. Herşeye vakit ayırabiliyorum o bakımdan rahat ol ayıramıyosanız sizin suçunuzdur bu günde 12 saat uyumaktansa 6 saat uyuyun herşeyi yapın..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...