Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalütfen yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşları combo hile değilir el becersisi ile yapılır!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bildiğim combo olayı şöyle oluyo:
ben warrior um, herhangi bir skillle canavara vurunca 0.8-1sn fln bekliyor karakter, fakat ^^ r ^^ tuşuna basıp tekrar skill e basınca hiç beklemeden tekrar vuruyo
macro olayı da proglamla oluyo diye biliyorum
yanlışsam düzeltin veya fazlasını biliyosanız yazın da bizde öğrenelim :)
Mesaj tarihi:
Macro combo aynı şeyler birbirine bağlıydı eskiden yani şöyle diyeyim hackshield gelemeden önce denemek amaçlı birgün kullandım :)
acc tool die bir program var hazır scriptler var bunu kopyalıyp çalıştırıp oyuna giriorsunuz sonra otomatik attack pot sw fln atar
combo olayına gelince bu kadar hıslı birşeyi pk ya bağlamak işte arda arda elle basana kadar deilde
bir and r1r2r3r4r5r6r1r2 böyle gidior aynı anda bunları yaparken pot ve minor basabiliyor :)
yaptım biliyorum emeklere saygısızlık 1 gün kullandım hoşbirşeydi ama :D[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
ewt combo r+skıll,r+skıll... dıye gıder

ama parayla macro kullananlarda var tabı. ke gelmeden önce c2 full macrocu doluydu ve ben bı adamda dark vane gördüm. ötekı elındede sb vardı. çokta ezıktı ash partylerıne gırıyodu. onun forgoten templeyı bıtırmesı ımkansız gıbı bısı.. kımbılır o dark vane ona nerden gelmıstır :P[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL
Server : Cyper
LvL : 59
Job : Clerıc
Np : 4xxx
Mesaj tarihi:
Combo elle yapılır ve yaSAK DEğil ama sen 8 skill aynı anda vurursan bu macrodur ve yasaktır ayıptır çiçektir böcüktür.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
picallo cevabin banamiydi pek anlamadim her neysede!r ye bikere basman süper bi combo icinde yeterli ama tabi yaptigin adamin durumu önemli..kacan bi adama bi kere r ye basman ve elinin herzman W den cekmemem yeterli olurken..Yüz yüze kapistigin adamlarda bazen ister istemz atak duruor ve orda gene ya 2 kere adami seri tiklaman yada r ile tekrar atak vermen yeterli..Ben combo yaparken spike thrust pierce ve shock olmak üzere 4 skilli elle basiorum.AmA o sirada mouse tamemen özgür ve kullanima acik(r ile adama atak yaptigindan bi yere tiklamamk kaydiyla barlardan istedigin özelligi kullanabilirz) oldugunda geri kalan 3 skillide mousla siralayiorum ve kendimigene mousla healliorum.Ve ortaya gercekten cok seri ve kaliteli bir combo cikior..!
Mesaj tarihi:
Hahaha acıklamamı Ya sen nedıyosun kerdeş adam hem türkler Ks cidiyo art gevurun dibinde yaşıyo Macro yu ben girmedim degip başka bir forumda ACTOOL link i veriyo sunrada COMBO parmak marifeti diyip ben yaparım sadece demeye getiryo
bırak bu ayakları ACtool un marifetlerini herkez ögredi ama Dedign gibi biz sonradan gelenler Kacırdık Dupe olayını Macroyu
Mesaj tarihi:
Şimdi arama yapamayacam ama. Aramaya combo yazarsan baya bilgi alırsın. HasMez in combolar ile ilgili faydalı bir yazısı vardı onu okursan iyi olur.[signature][hline]Yok ko mo. Bırakıyom. Uğraşamam. Arada sırada girer bakarım etrafa artık.
Mesaj tarihi:
Beyler Beni Beramusta Olan Arkadaşlar Hele Humanlar İyi bilirler. Makro ile combonun bir alakası yok. Makro dediginiz hazır bir scripti kospa atıp oto. lvl kasmaktır. Combo ise hackshield çıkmadan önce degişik programlar ile yapılıyorlardı fakat şimdi el ile yapılıyor sadece. Size kullanışlı ve basit bir combo anlatacagım. Bu comboyu priest warrior mage assasian kullanabilir fakat el hızlılıgı ve beceriklilik gerekiyor.
(z+w+rskill1+s+rskill2+s+rskill3+s+rskill4+s+rskill5 vs..) diye gider bu şekilde.

Damage
800
100
600
100
400
100
250
100
150
100

Bu Basit Bir Combo.