Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar alanı ve karakter satışı hakkında(anketimsi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence kalkmasın. mecburen topic olarak atar millet alışveriş derdini[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?

[Bu mesaj Eternalus tarafından 11 Eylül 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence kalksin bi daha da inmesin :D
isin saka kismi tabi. aslinda bilmiyorum yapabilirlermi ama en guzeli "ilanlar" diye bir subforum acilsin. nasil paticik/knightonline forumuna su anda ki gibi topicler acabiliyorsak paticik/knightonline/ilanlar gibi yeni bir forum altina yazabilir herkes. sadece ilanlardan olusan bi subforum. hem topic acan kimdir nedir daha rahat anlasilir, hemde daha rahat okunur ilanlar. pazar alani topic'i surekli sisiyor bu tarz nedenlerden dolayi. cunku post atinca daha 1 gun gecmeden goz onunden siliniyor. millet de surekli kendi ilanini quote atiyor ve mesaj kalabaligi yapiyor.[signature][hline]Nick: Roguenler
Level: 6X
Clan:
Server: Diez
Mesaj tarihi:
said:
jediii, 12 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
ya buzi sen her önüne gelen topici patlatıyosun makara geçiyosun madem okadar sinir oluyosun bu işe yapma sen

yapanıda uyarınca bişeye yarasın bari

Hastasınız olm siz hastasınız.[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
eski hali olsa kimin ne oldugunu takip edebilicek durumda olsak kalmasın derdimde , şu aşamada kalksın demek en iyisi gibi geliyor. forumtr kitlesi diger bi adıyla eski sübyan uo tayfası buraya doluşmaya başladı o yüzden pek tesvip etmiyorum tabii yöneticilerin hit kaygısı varsa orasını bilemem. zaten pek kullanışlı oldugunu sanmıyorum pazar alanının.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
said:
jediii, 12 Eylül 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
yalanmı ya yalanmı Allahınızı seviyosanız bi söleyin yalanmı yalansa söleyin yanlış gördüm diyim

bida benle düzgün konuş olm molum deme bak ben sana hiç öle laf demiyorum artık

buzi'nin şimdiye kadar topic patlattıgını görmedim ..

ikincisi hasmez bende forumtr'den geldim bendemi uo sübyan tayfası oluyorum
Mesaj tarihi:
said:
jediii, 12 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
gözünü ii aç ozaman

sen şuan bu topici patlattın farkındasın dimi ?
adam anket yapmış pazar alanı hakkında.. sanane onun topic patlatmasından.. alla alla
Mesaj tarihi:
Saol Jony,şurda 1 haftada yediğim küfürü kimseden yememiştim :D
Forumtr olayında biraz daha istisnai düşün,hasmez o anlamda söylemiştir,genel olarak yani.Yoksa bizde uo oynadık olay o değil :)[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
said:
Buzi, 12 Eylül 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
Saol Jony,şurda 1 haftada yediğim küfürü kimseden yememiştim :D
Forumtr olayında biraz daha istisnai düşün,hasmez o anlamda söylemiştir,genel olarak yani.Yoksa bizde uo oynadık olay o değil :)

yukarda pazar alanı oldugu halde hala topice açanlar var benim düşüncem pazar alanı kalkmalı ama tabiki yöneticilerin bileceği iş ... bu arada ben hiç uo oynamadım :D
Mesaj tarihi:
Buzi gel biz Uo ya geri donelim yaa gel yeni bi suru sphere serveri acıldı ph li falan gel sen tamer kas ben warlock pasa pasa oynayalım :D[signature][hline]
Old
KO , UO , MU Online Player
l oQo l rApbOy l

Mesaj tarihi:
said:
JoNyBLaCk, 12 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:

ikincisi hasmez bende forumtr'den geldim bendemi uo sübyan tayfası oluyorum

cevabını bildigin soruları bana boşuna sorma. ne anlamda söyledigimi biliyorsun , kendinide biliyorsun yorum sana kalıyor.[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 12 Eylül 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Jony şööle bi olay var benim gibi bu siteye gelen çok sayıda charını satmak isteyen insan var yani onların bu siteye ana geliş amacı charını satmak için ilan vermek bu yüzden bu yanlış topic açanların çoğunda balon var. Ama benim gibi siteyi ilk bu amaçla açan ve sonra sitedeki bahsedilen konuları yararlı gören, muhabbetin ii olduunu gören ve bilgilerini paylaşmak isteyen insanlarda var :)
Pazar alanı kalmalı çünkü yararlı ki ben ve benim arkadaşlarım pazar alnındaki ilanlarımızdan cevaplar aldık yani çok insan kullanıyor. Bu şekilde extra topic kirliliği yaratanlarda uyarılıp pazar alanına yönlendirilebilir belki... THNX
Mesaj tarihi:
said:
dontgo, 12 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki:
Jony şööle bi olay var benim gibi bu siteye gelen çok sayıda charını satmak isteyen insan var yani onların bu siteye ana geliş amacı charını satmak için ilan vermek bu yüzden bu yanlış topic açanların çoğunda balon var. Ama benim gibi siteyi ilk bu amaçla açan ve sonra sitedeki bahsedilen konuları yararlı gören, muhabbetin ii olduunu gören ve bilgilerini paylaşmak isteyen insanlarda var :)
Pazar alanı kalmalı çünkü yararlı ki ben ve benim arkadaşlarım pazar alnındaki ilanlarımızdan cevaplar aldık yani çok insan kullanıyor. Bu şekilde extra topic kirliliği yaratanlarda uyarılıp pazar alanına yönlendirilebilir belki... THNX

bir yana çok haklısın dontgo .. item satışında işler güzelde char satışında kazıklanan çok kişi var bende içindeyim :D ve birçok kişi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
@jediiiiiiiiiiiiiiiii
Tartışmıycam arkadaşım seninle.
Haklısın tamam,çarşı.kral.[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me

[Bu mesaj Buzi tarafından 12 Eylül 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İmza yakıyor:
KaN HeRZaMaN DaMaRDaN ALINMAZ
duydunmu "hazbumezzi"
AHahahahahahaahuhesfrsefdsgaxc oyh.
Psikopat abi bu,bulaşmayalım fazla,keser bizi bak aman.[signature][hline]Buzi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
harbi hea

tecrübeliymiş ama kan verme konusunda. dübürdende çekmişler arkadaştan kanı. bize kan vermek nasip olmadı daha.[signature][hline]unholy ownz u
  • Yeni Oluştur...