Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe - Ankaraspor

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

duyduguma gore iyi oynuyoruz 2 yarıda bu oyun dewam ederse fark açılabilir yeterki 2-2 fln olmasın.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oynuyoruz da ankaranın golünden sonra bi 10 dakka düşürdük tempoyu..

defansta alan savunmasını hala oturtamadık. tita parçaladı.

ama bunu orta üçlünün ileriye daha yakın oynamasına bağlıyorum. yani defans bloğu nereye müdahale edeceğini şaşırıyor gibi bir durum var. orta üçlü yakın olduğu vakit (ki milan maçında öyle olacak) daha farklı olacak.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

rizerasyon[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 10 Eylül 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
duyduguma gore iyi oynuyoruz 2 yarıda bu oyun dewam ederse fark açılabilir yeterki 2-2 fln olmasın.

hemde müthiş oynuyoruz..ilk 10 15 dk ankarayı boğduk...şimdi ikinci yarı başladı..kanaryadan gol ve goller bekliyoruz..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

maç bitmak üzere ve 1 dk uzatma werildi..
fenerbehçe yoruldu ama hala ustun..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

wee maç bitti... 2 - 1..
üç puan bizim..:D:D:D
heyo heyo[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun herkese.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chagy, 10 Eylül 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
zevkli maçtı .. bitti artık ama şunu demeden edemicem
eğer maç 2-1 ankaraspor lehine olsaydı..1 dakika uzatma olur muydu? (sadece fb için demiyorum bu gs yada bjk de olabilirdi)

2 değişiklik oldu 1 dk uzatma verildi.normal.
6 değişiklik olsaydı normal şartlarda 2. yarılarda böyle olur 3 dk uzatma verilirdi.oyundada duraklama olmadı zaten.1 kere saglık gorevlileri geldi sahaya ondada oyuncu kalktı hemen.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ronaldinhoavci, 10 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
maç hakkındaki düşüncem ise 2-1

benmi bildim :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ
Sosyal ağlarda paylaş

halal olsun walla.. skoru bilmişin..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lothrodel, 10 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
bu alexten cacık olmaz beleş bi gol 90dk yatıyo aldıgı paraya yazık...

hey allahım kıskançlıgında sınırı var oha diyoruz şaşırıyorum valla bunun gibilere.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi

[Bu mesaj Cintonik tarafından 10 Eylül 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho imza harika =D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

eheh basit gibi gözüküyo ama alex'in attığı golü herkes atamaz, dikkatli bakın. alex'ten cacık olmaz diyenler kendi takımlarında alex kadar iyi oynayan birini göstersinler bana :) genelde iyi oynadık ama , son 15 dk de fln oyundan düştük, anelka iyiye gidiyor umutlanmaya başladım. ama gene de daumla olmaz bu iş :-p[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

fistan oha diyorum başkada bişi demiyorum sana bravo fi tarihinden kalma örnekle adamı savunuyosun :) yok konu kendi takımınıza gelince bir tek laf bile söyletmiyorsunuz ama başka takımlara gelince mahalle karılarını aratmıyorsunuz valla :) birde madem büyük maçların adamıydı alexviniiiz cl'de nerdeydi ? büyük adam ya oynasaydı takır takır cldede fbyi çıkarsaydı bi üst tura seversin mazideki örnekleri...[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 10 Eylül 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alex gibi bi oyuncunun takımınızda olması için yapabilecegin şeyleri tahmin edebiliyorum.Kedi ciger olayı yapmayalım pls ve uzayalım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi

[Bu mesaj Cintonik tarafından 10 Eylül 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzat beni cintonik
ya bak şunu o kafana sokamıyorsun heralde alex'in neyini kıskanıcam.Kıskanılcak yönleri nelermiş alexin sölede bilelim beleş gol atıp 90dk yatmakmı yada maçta bi hareket yapıp gol atıp 90dk yatmakmı? çok futbolcu yapıyo bunları hemen olayı kedi ciğer hesabına dökmiyelim söliyecek lafın varsa adam gibi söyle yoksa sırf aha dur cevap verim altta kalmiim hesabına boş konuşucaksan lütfen sen uza[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...