Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Save for web kısa yolu sizlere ömür, vallaha anlamadım ne olsu ama ctrl+alt+shift+s yaptıımda photo shop tool larından birini seçio, yani photo shop ta kısayıollara bu kadar alışmışken, şimdi mouse kullanmak ölüm gelio, ayrıca tekrar kur kaldır da işe yaramıyıo, bilgisi olan varsa, lütfen cwp yazsın..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 action olabilicek bişiise action hazırla. başka da yapcak bişii bilmiyorum.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 http://user.fundy.net/morris/photoshop.shtml[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 arkadaşlar ilginize çook teşekkür ederim, bu arada action yapmakla olcak gibi diil, ya nese artık bende mousu 2dakka ellemeye üşeniorum, ama varya 100 tane resimide şak şak şak web için kaydetcene haydaaaa, kamyon direksiyonu gibi al moousu,ooho, ve diğer ark, web sietsi için teşekkürler, bu arada o sitenin tasrımı da baya bi hoşuma gitti yaw, o sol üsttteki ana düğmelerr imeyc rediylemi yapılmış, açıkçası onuda bir tülü çözemedim, utanıyorum kendimdem yahu
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Biraz kasıp alt+f ve alt+her ne zıkkımsa tuş kombinesi ile daha kolay halledebilirsin heralde. Ama bana sorarsan -eğer sadece renk optimizasyonu için ise- misal 20 renke indirip kaydeden bi action hazırlarsan işini görür gibi geliyo. Bütün bu işlerde olduu gibi tabi görmeden bişi söliyemiyorum.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 örnek güzel ama bilirsin site için her zaman en iyi göründü en düşük boyut önemli, e resimden resime çook farkediyo, mesela ben ana logoyu köklerim valla, en önelisi o, ama diğerleri hava cıva, oturup resmi yaptıuktan sonra 56 k için bide bi saat hesp kitap yapıp kaydediorum hehe, hızlı site iyi sitedir nede olsa... teşekkürler herkese.....
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 A bak aklıma ne geldi. Eğer benim gibi bi wacom tabletin olsaydı, shortcutlara bu ikisini kısayol olarak kaydedebilir ve zort diye yapabilirdin. Var mı?[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 o dediğin yenirmi acep, muhahah valla öle bişiden haberim bilem yok yani kusura kalma, kendimi bir an bayaa bi cahil hissetiim ii mi[hline]
Öne çıkan mesajlar