Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitarım PARÇALANDI! :(

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Valla dediğim gibi, zaten sen telleri takıp sıktıktan sonra o parça tam olarak yerine oturuyor ve sıkışıyor; gerçi fotoya tam bakmadım benim gitarlarda o parçanın gireceği yer hafif oyuk yani tam oraya sıkışıyor, akor falanda kaymıyor. Hatta ilk (12 sene önce) telleri değiştirirken elimde kalmıştı hocaya sormuştum o öyle, telleri takınca düzelir demişti..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)

[Bu mesaj Elderon tarafından 11 Eylül 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir dene, büyük ihtimalle tutacaktır. Hem denemekle birşey kaybetmezsin. Yapıştırmadın diye sap eğilecek değil sonuçta. Hatta ben direk gitarın üzerine yapıştırıcı sürülmesine karşıyım :)

Elinde tel varsa şu anda, bütün telleri tak biraz sıkıştır sonra akort et, büyük ihtimalle istediğin verimi alacaksın...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

[Bu mesaj Elderon tarafından 11 Eylül 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın deneyip olup olmadığını yazarsan iyi olur bende merak ettim, ama büyük ihtimalle olacaktır...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Japon yapıştırıcısı en sağlamı ve doğru yapıştırır ve hata yapmazsan,tümsek oluşturma ihtimali olmayan bi yapıştırıcı.
Dikkat et,yapıştırırken herşeyin doğru olduğuna emin ol yoksa berbat edersin.Japon en iyisi,sakın 404 falan deneme,yükseklik yapar.Tutkal beyaz olduğu için orada anlamsız bi beyazlık yapar,en sağlamı japon.fazla sürmemeye dikkat et.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 11 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
Valla bazı klasik ve akustik gitarlarda o zaten yapışık olmuyor teller sıkışınca yerinden oynaması zor olduğu için, istersen telleri tak, çok büyük bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum ( benim 2 tane gitarım öyleydi en azından)

Yaptım aslında güzel oldu fakat telleri çekerkene kayıyor o alet, tellerde kaliteli şimdi zarar gelmesin. En iyisi capon yapıştırıcısı alıp deniyeyim.
Gelişmelerden haberdar edicem sizi =)[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [=0=]
Art Photos [latest]
Sosyal ağlarda paylaş

Söylendiği gibi benimde ilk gitarımın sabit değildi o parça. Ama bende senin gibi panik oldum ve yapıştırdım. Yapıştırmaz olaydım o parça kırıldı bikaç yıl sonra şimdi çıkmıyor ordan haha.

Bu arada gitarın headstuck tanıdık geldi, Castilla olmasın o gitar?[signature][hline][b]Love is a sensation caused by temptation when a guy sticks his location in a girls destination 2 increase the population of the worlds generation...did you understand my explanation or do you need a demonstration??[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...