UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://www.knightempire.com/server/stats.php : Web sayfasını kullanarak açık ve kapalı serverlari online görebilirsiniz arkadaslar.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bende yararli yeni bise var sandim yaa:(([signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu bilgiyi herkez biliyor diye birsey yok.Ve forumlarda bir bilgi alış vreişi bir cok kes konu baslıgı olur konusulur tartısılır silinir tekrar yazılır v.s bilginize.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 1 başlık daha aç sen en iyisi biraz aşağı düştü bu :)[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arama die bi secenek var bilgine!![signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniqueMan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 NumeroUno33 : Kasıntılık yapmana gerek yok ok ? Bilgiyi alan alır paylasan paylasır.[signature][hline]Eskiler bizi iyi tanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: UniqueMan, 12 Eylül 2005 06:09 tarihinde demiş ki: NumeroUno33 : Kasıntılık yapmana gerek yok ok ? Bilgiyi alan alır paylasan paylasır. sen once bi forum kurallarini oku !! kasintilikla ne alaka??[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar