lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben ranger char icin 2. class ne alayim diye soyleyeyim dedimde necra var bayaa iyide ben pvp ye yonelik istiyom ne ala bilirim?
pot Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ranger chr icin kanimca en iyi 2. klas element cunki elementler attigin her ok icin yayinin cinsine göre ek hasar verebilecek bir skille sahip
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 necromancer diye düşünüyorum pvp de necro-renger oynadım bugun bi kaç el necroda curse calışıyorum dmg işlerini takım hallediyor zaten.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Warrior dışında hepsi olur bence. Warrior olmamasının nedeni de mesmerin bir empathy'si ile elinin kolunun bağlı kalması.
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Adiemus, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Warrior dışında hepsi olur bence. Warrior olmamasının nedeni de mesmerin bir empathy'si ile elinin kolunun bağlı kalması. yanlış bir düşünce o zmn kimse element acmamali backfire yüzünden herşeyin bir çözümü wardir ki emphaty hall of heroesda kullanilacak en son şey
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 R/Me yap adama Fragility at Wild Survival i 0 yapıp Incendiary Arrow saydır her arrow basına 60 dmg+bow dmg a yakın birşeyler alırlar obur yandan Lightnin Reflex veya tigers fury ile mumkun oldugunca hızlı ok atarak + called shot ta kullanablirsin - ani bir sekilde fazla dps verebilirsin. Wild Survival ın 0 olması lzmki Burning condition ı 1 sn icinde gitsin. EDIT: Eger hex breaker varsa adamda hex breaker olmayan birini bulana kadr dene işte sonucta armora fln bakmayan bir olay :) [Bu mesaj MonteDarkFloyd tarafından 12 Eylül 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar